Székely Hunor, Sierra Leone: Szegény fehér – gazdag fekete

By , 2012. november 20. kedd 13:33
Székely Hunor, csúcsmászások

Székely Hunor, csúcsmászások

Székely Hunor, Sierra Leone: Szegény fehér – gazdag fekete országba utazott.

Sierra Leone az a hely amiről igazan tudnék mesélni.

Székely Hunor vagyok, Kolozsvar mellet nottem fel, videken, de mar gyerekkorom ota vagytam a kalandra utazasra. Miutan befejeztem a kozepiskolat, utazni is kezdtem, persze elobb csak itt Europaba.

Miutan sikeresen kirugattam magam az egyetemrol, sajat valalkozaba kezdtem igy az anyagi helyzetem megengedte hogy tavolabbi es

Székely hunor - vasparipán

Székely hunor – vasparipán

exotikusabb utakra induljak.

2008 ban fedeztem fel a Couchsurfing kozoseeget azota ha csak tehetem itt találok hozzam hasonolo embereket akiknel megszalhatok, akik korbevezetnek, es igy jobb betekintest kapok a helyi kulturaba, szokasokba.

Kedvenc foldreszem Azsia, de miutan a sors ugy hozta hogy az uzleti eletbe adotott egy lehetosegem, igy 2013 ota imadom Afrikat is.

2013 ban ceget alapitottunk egyik baratommal Nyugat Afrika partjainal. Azota ott elek az ev feleben, a masik feleben pedig utazom. Sierra Leone lett a masodik othonom, ahol tenleg othon erzem magam.

Sok erdekes helyen jartam mar az elmult 8 evben, es meg tobb helyre szeretnel eljutni. Valahogy passzol nekem a hatizsak, es az hogy uton legyek. Imadom a kalandot, azt, ha nem tudom mi fog tortenni.

Adrenalin fuggo vagyok, ezert is profi ejtoernyos es mind buvar is keresem a kalandot. Szeretnem ha  akovetkezo 10 evben meg legalabb 50 orszagba ellatogathatnak, befejeznem az elkezdett  7 Summit kihivast ( ebbol az Elbrus, Kilimanzsaro, Mont Blanc mar megvolt).

( kepeket talalsz a facebookon

hunorszekely@yahoo.com e mail cimmel megtalalsz

Leave a Reply

*

Panorama Theme by Themocracy

Facebook Like Button for Dummies