Tehrán, Golestan palota, Irán

Irán körutazás, Kurdisztán

(Magyar) Szervezek utakat rendszeresen Iránba, mert amit a médiában látunk, az nem Irán valós arca. Erről írtam blogomban. Utunk során lebontjuk az álarcot és megtapasztalhatjuk, hogy milyenek az Iráni emberek a városokban, a falvakban, a hegyekben, a sivatagokban. Egy ország, amelyben a 2500 éves civilizáció emlékeit hordozza, az ősi Perzsia történelmi, építészeti és kulturális  öröksége páratlan, s eljutunk a sivatagba, a hegyi falvakba is. Sokrétű, sokszínű, soknemzetiségű, de Iránban a legérdeklődőbb, és legkedvesebbek az emberek.

Érdeklődni itt tudsz az űrlapon.   

Elsősorban nyitott, kíváncsi, érdeklődő, pozitív és kitartó embereket várunk erre az aktív útra. Út előtt lesz egy megbeszélés, hogy lássuk neked való-e az út, csoport kompatibilis vagy-e, mert minden jó utazás alapja egy jó csapat.

juf plakát szombat 15. feszt

(Magyar) 15. JUF (Járatlan utakon fesztivál) programja

(Magyar) #UTAZÁS #FESZTIVÁL #ELŐADÁSOK
Nov 18-19 idén a JÁRATLAN UTAKON FESZTIVÁL. Írd be a naptáradba, s jelöljed eseménynél, hogy érdekel, vagy ott leszel.
S ne feledd MEGOSZTANI másokkal, elhívni ismerősöket az ország legjobb utazási rendezvényére, ahol független utazók, felfedezők tartanak előadásokat, beszélgetéseket utazásról. ÖTLETEK, INSPIRÁCIÓ, KALANDOK egy helyen 2 napon keresztül.
https://www.facebook.com/events/726124142306565
Nemcsak inspirációt adunk, hanem különleges utazó emberekkel találkozhatsz 2 napon keresztül. 100 program egy helyen, két napon keresztül

vandorboy auto

(Magyar) Hogyan bérelj kocsit?

(Magyar) Jártál már úgy, hogy átvételkor derült ki, hogy nem fogadják el a debit kártyád? S akkor lehet újra tervezni a nyaralást. Volt olyan hogy az, amit terveztél, annál sokkal többe került a bérlésed? Vagy leadáskor egy felpattant kavics okozta leverődés 120 euróba került neked, mert nem volt full biztosításod? Vagy olyan sérülésért kellett fizetned amit nem is te okoztál? Ha elolvasod a cikkemet lehet sok idegeskedést és pénzt takarítasz meg egyszerű felkészüléssel és előrelátással.