book my book :)

Reading is good (God)
Reading is good (God)

Soon i will publish my first book about low budget backpacking.

If you want to help to make it more diverse, pls add your question and i will include  in my book.

https://vandorboy.com/en/hogyan-tamogathatsz/kerdesek-az-utazasrol/

And if you are in this page.. why not to order a book?

Probably you are interested in this subject (How to travel? Why? and Where to?) And i guess you are interested about my opinion and my thoughts about traveling.. so why not to read?

So if you are interested, pls write a comment, so i will see  your contact, so when it comes out from the press i will contact you and send you a dedicated copy. Or more if you feel to share with your friends.  Thanks,

Vandorboy – the most traveled Hungarian

 

Comments

 1. Hello Vándorboy!

  Pár éve vittelek Pestről Győrig az autópályán és utána néztem is a honlapod..örülök, hogy újra lehet Rólad hallani, figyelni fogom az origo-n keresztül is és benézek majd ide is többször.

  Üdv
  Tamás

 2. Asszem Norbi rossz helyre postoltad kommentedet.. de beteszem ide, emlékeztetőnek.. ha megjelenik, értesítelek.. addig pedig gyere diavetítéseimre 🙂
  Sztem könyvem jövőre kerül prés alá..

  “Köszönöm válaszod,mind elméleti mind gyakorlati szinten óriási tudásod van ezen a téren szerintem,és te valóban a maga valóságában látod és érzékeled a dolgokat,és jó hogy megosztod ezt a tudást.A könyved ha elkészül,feltétlenül érdekel,kérlek irj majd mikor lehet megvenni,szerintem siker lesz,amit bőven meg is érdemelsz.Remélem nem 5kiló lesz,mert ha elindulok a “nagy útra” magammal akarom vinni.:)Azt szeretném még kérdezni,a 9 év alatt(vagy több)nem volt olyan hely ahol majdnem “ottragadtál”,vagyis otthonra, családra,szerelemre leltél?Milyen lehetőségek vannak egy vándornak?Mondjuk egy Török kis hegyvidéki tanyán belebotlik élete párjába..lehetséges ilyesmi?Nem azért kérdezem,mert ez motivál,csak gondolom bármi előfórdúlhat az úton.Könyved elkészülése mire várható?Ha erre jársz(szhely)örömmel vendégül látlak.Az Úr világossága ragyogja be útadat!”

 3. Szia Gabor,
  örvendek hogy könyvet irsz a sok elmeyekröl az utazas közben. szeretnek en is egy könyvet meg rendelni. Tudom hogy meg idöbe kerül de nem gond türelmesen ki varom.
  Köszi szepen elöre is es kellemes hetet kivanok neked.
  Puszi Marika

 4. Szia Gábor!
  Olvasgatom az élményeidet,nézegetem a képeidet! Nagy örömmel tölt el, hogy van Valaki, aki megéli azt amire tiszta szívemből vágyok! Hasonló képen látom és gondolkodom a világról. Ezért hálásan köszönöm, hogy az általad megtapasztaltakból feltöltekezhetek. Nagyon várom a könyvedet, de még inkább azt, amikor én is útra kelhetek! 🙂
  Szeretettel
  Heni

 5. Szia Gábor!

  időről időre mindig visszatérek az oldaladra és kíváncsian olvasom a soron következő bejegyzést. Ha megjelenik a könyved, mindenképpen érdekel!
  Köszönöm előre is!

  üdv
  z.

 6. Érdekes ovasni hogy mások is érdeklődnek a világ dolgairól, nem vagyok egyedül. Bár én egészen más formában utazom, szívesen megosztanék élményeket Nepálról/Japánról/Szenegálról és még tucatnyi más országról. Azt gondolom, igazán az érti meg az élményeket aki maga is járt az adott helyen. Még valami: a belső utazás nem csak akkor valósul meg, ha valaki teljesen korlátok és pénz nélkül utazik, hanem akkor is, ha más körülmények közt jut el az adott helyre. Szívesen elolvasnám a könyved, és ha a Közel-Keletre hoz az utad,csak szólj.

 7. Kicsit későn jelentkezek – talán – de nagyon érdekelne a könyved ! Megadott címemen tájékoztassad “öreg BARÁTOSNÉDAT” a megjelenéséről! BEVALLOM: Nem szeretnék az anyukád lenni … 🙂 , persze így kívül állva nagyon tetszik amit csinálsz! Az OZONE NETWORK – on majd figyelem mikor tünsz fel! Vándorboy néven vagy ott is ?
  Aggódó, de sorsod iránt érdeklődő BARÁTI ÜDVÖZLETTEL:
  Saca/Sarolta

 8. Szia vándorboy!

  Hallottam a morning showban a történetedet, hogy miként utaztad be majdnem a félvilágot alacsony költségvetésből.
  Tetszettek az általad megélt élethelyzetek és a hallatottak alapján az elmesélt történeteidet saját magaménak éreztem, mert én is egy nagy utazó vagyok és szeretek minőségi időt tölteni azzal, amire kicsiny országunkban az emberek nem sok időt fordítanak ez pedig nem más, mint saját maguk megismerése és a világ szépségeinek felfedezése.
  Mindenképpen szeretnék kérni a könyvedből egy dedikált példányt.
  Címem: 2700 Cegléd, Jászberényi út 7.

  1. Szia Tamás,
   Még a könyv nincs meg, de jó látni, hogy az emberek még olvasnak.. és így támogatnának.. ha lesz ígérem szólni fogok..
   Üdv, Gabor

 9. Köszönöm megtisztelő válaszodat barátom! 🙂
  Várni fogom és ajánlottam már több barátomnak is és ők is szívesen megvásárolnák a könyvedet.

  Üdv
  Geller Tamás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*