szelektiv hulladékgyűjtés

Szelektív hulladékgyűjtés Magyarországon

A szelektív gyűjtés gyerekcipőben jár nálunk.

Erről már FB. oldalamon tettem közzé pár szavazást, s az eredmények lehangolóak. A magyar homo erectusok többsége még a mai fejlett oktatási rendszer ellenére sem képes olvasni, értelmezni szövegeket, mert hiszen rá van írva a kukákra, hogy PAPÍR vagy MŰANYAG. Vagy mivel az oktatási rendszerben biztos nincsen gyakorlati óra (technika??) ahol megtanulhatnák mi a különbség e két anyag között? De persze a szülőket már nem is merem hibáztatni, hiszen őket sem érdekli a Földünk sorsa. De hogy a gyerekei-é sem? Akkor miért szülte őket? Persze ez már messzire vezet, hogy miért szül az ember és ezekből mit valósít meg.. ja, ja majd erről is csinálok egy felmérést.

Akkor pár hasznosság itt a videón:

Az a másik fantasztikus tapasztalatom a magyar “szelektíven” gyűjtő populációról, amikor képtelen összepréselni a műanyag flakonjait (ha már megveszi, de miért is kell palackozott löttyöket, no meg vizet venni??).

Itt egy nagyszerű video a STORY OF STUFF sorozatból,

hulladékudvarok Bp-en.

About the author

The most traveled Hungarian

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Facebook Like Button for Dummies