A kétfarkú passzivista

Kétfarkú Kutyapárt asztalánál
Kétfarkú Kutyapárt asztaláról mindenki egyaránt vehet

Egy Kétfarkú passzivista története

Ma kimentem a piacra vásárolni. Akkor még nem sejtettem… Beleakadtam ‘egykutyába’. (mindegyik az), de ennek 2 farka volt. A kutyapárt.

Passzívan ellenálltam, és azt látom, hogy én is meghasadtam rögtön, s elkezdtem matricát osztani. Mindenki mosolygott köröttem, bátorító szavakat kaptam, hogy az egyetlen párt amelyik őszinte. Mondtam is, hogy ezt megígérhetjük, hiszen mindent megígérünk, csak azt az egyet nem, hogy betartjuk amit megígérünk.

Kétfarkú Kutyapárt piacol
Kétfarkú Kutyapárt passzivista piacol

Aztán egyre többen jöttek az emberek közül érdeklődő tekintettel. Azt hittem nem jól látok… de szerencsére erre is volt válaszuk és  ilyen matricájuk is, ahol rögtön tesztelhettem, hogy jól látom-e a programjukat.

Aztán kiderült, hogy nem kell dolgozni, de lesz pénz, és még ingyen sört és levegőt is ígérnek, akkor már nem volt visszaút.

kétfarku kutyapárt
kétfarku kutyapárt

Ráadásul tényleg osztottak ingyen sört. Hihetetlen.

Választott már ön kutyapárt?

Próbáltam lebeszélni az embereket, de csak jöttek, és vitték a szóróanyagot. 

Hiába mondtam nekik, hogy mi 93% hogy nem fogunk lopni, mindenki azt mondta, hogy végre egy párt, amelyik csak 7 százalékot lop el, így biztos marad egészségügyre. Hiszen a párt  eü. programjában is benne: megszüntetjük a betegségeket

2farku kutyapárt
2farku kutyapárt

Erre még több nyugdíjas jött, és meg kellett ígérnem, hogy átalakítjuk a stadionokat lélegeztető géppé. Mondtam, hogy passzivistáink  (mert a beszélgetés közben valahogy állítólag párttaggá váltam) jelentkeznek műtétekre, s amikor sorra kerülnek, átadják a helyüket az igazi betegeknek.

Amikor követelték az örök életet (matricát), mondtam nekem elfogyott, de a sarkon van még az asztalnál. Közben említettem nekik, hogy itt a Rózsa Sándor 1 népi kampánypénz tékozló alap brossúra, látják mire tékozoltuk eddig az állami vagyont. Nem hatotta meg őket.

Én is visszamentem velük. Közben böngésztem a környezetvédelmi programjukat, (befoltozzuk az ózonlyukat, megnöveljük a nap élettartamát), ekkor már tudtam, hogy megtaláltam az igazit.

Sokan kérdezték, mit csinálnak ezek a

Kutyapárt környezetvédelem
Kutyapárt környezetvédelem

kétfarkúak. Pld kiszínezték a járdákat, szemetet gyűjtöttek, ahol az állam már évtizedek óta nem tudott rá pénzt találni, buszmegállókat építenek, gerilla kertészkednek, és ettől mindenki jobban érzi magát.

Nagyon ragályos ez a dolog, tehát óva intek tőle mindenkit, mert ennek hatására mindenkinek jobb lesz a közérzete és az élete.. aztán úgy járnak mint ezek a 2farku kutyapártisták, hogy örülnek, meg mosolyognak. Kiráz a hideg.

Az információs pultnál megtudtam egy rövid beszélgetés után, hogy én leszek a párt országgyűlési képviselője. Eleinte meghökkentem, de már kint volt a TV, nem volt visszaút. 

Szerencsére a másik képviselő (na jó, képviselőtársam) elmondta, hogy biztonságban leszek, mert a pártnak van biztonságpolitikája is, és megvédik az univerzum és a föld belsejében élő magyarokat is és bevezetik a világbékét. No para.

Kétfarkú Kutyapárt igazi jelöltjei
Kétfarkú Kutyapárt jelöltjei

Ekkor úgy éreztem itt az idő, most vagy soha.  Ráadásul, tudtam meg, más pártokhoz képest időjárás politikájuk is van! Bevezetik az időjárásreformot holnaptól, amire már annyira vártunk. Legyen tavasz!

Az utolsó ellenállási kísérletemet is megtörték azzal, hogy a választóik 100%-a rájuk szavaz. Mondtam nekik, hogy én 113%-ra szoktam nyerni a választásokat, tehát nem illek bele az agyoncsépelt pártideológiákba és szerénységem is tiltaná, hogy kilógjak belőle.

De megnyugtattak, hogy hozzá tudják igazítani a szavazatokat és a végeredményt a karakteremhez és képességeimhez. Így már nincs vissza út.

A kutya szemébe néz..
A kutya szemébe néz..

El kell indulni holnap, mert azt ígértük, hogy legyen minden jobb.  Ráadásul az élet szép, holnap különleges tavasz is lesz, hát hajrá.

Mindenki vigye le kutyapárját sétálni a fülkéig. Ekkor a szemébe néz, ellazul, és szavaz.

És nehogy rájuk szavazzatok, mert az nem magyarhoz illő cselekedet, ….

mert akkor minden jobb lesz..

és akkor hogy tudtok majd a saját szemetekbe nézni?

Görbe tükörből…

Választott Kutyapárt
Választott Kutyapárt

Jó pesszimizmust, akarom mondani passzívizmust mindenkinek…

 

About the author

Világlátott, világjárt, jártas a világban, mert világot járt.
Alternatív világjárás, alternatív világlátás.
155 ország, sok élmény, rengeteg tanulság, és végeláthatatlan történetek. Itt a blogomban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*