Bonusway – Hogyan utazz olcsóbban?

bonusway szolgáltatások
bonusway szolgáltatások

Bonusway – Hogyan keress pénzt utazásaid során?

Hogyan tudsz 4-10%-al olcsóbban foglalni szállást, repjegyet, e-bay-en vásárolni vagy akár kocsit bérelni? Regisztrálj be ezen a linken keresztül   és már kezdheted is.

Hátizsákos utazóként és csoportos utazások túravezetőjeként rendszeresen foglalok szálláskereső portálokon, légitársaságok oldalán és autókölcsönző cégek oldalán. Fontos számomra, hogy ár-érték arányban jó szolgáltatásokat vegyek igénybe, ami sok idő ráfordítás. Igyekszem kedvezményeket igénybe venni, s most ráakadtam egy ilyenre. A Bonusway egy online vásárlási portál, ahol 4-10 % visszatérítést kapok minden költés / foglalás után. A credit kártyás, genius és egyéb kedvezményeimen felül. Kipróbáltam.

hotelscombined 9 %-os akciója
hotelscombined 9 %-os akciója

Most ismerkedtem meg ezzel a finn céggel, akik nemrég indultak el Mo-on is. A Bonusway oldalán regisztráltam, és ezen szolgáltatók melyeket használtam eddig is (hotelscombined, agoda, booking.com, rentalcars, Qatar air és Etihád, stb, egy helyen megtalálhatóak az oldalukon. Így tehát könnyen megoldható, hogy rövidebb idő alatt oldjam meg ezeket a feladataimat. Ráadásul olcsóbban. Így duplán keresek pénzt – hatékonysággal és kedvezményes árakkal. Sőt gyakran dupla bónuszt kapsz, mint  pld.  a Hotelscombined akciójának keretében most 9% visszatérítést kapsz. S az így felhalmozott pénzt bankszámládra is küldhetik, vagy egy következő vásárlásnál felhasználható az összeg.

Több mint 6700 bolt, 458 márka, és majd 400 ezer felhasználója van a rendszernek.  Ha itt csatlakoztál a https://www.bonusway.hu/vandorboy az első vásárlás után kapsz 1000 ft jóváírást is. Nem rossz kezdet.

Bonusway, hogyan működik
Bonusway, hogyan működik

De mi is a Bonusway és hogyan működik? Tesszük fel a kérdést azonnal, hiszen talán még nem is hallottunk erről. Alapvetően nagyon átlátható, egyszerű rendszerről van szó. A regisztráció ingyenes, az induláshoz kezdőtőke nem szükséges. Miután regisztráltunk, a platformra belépve egyetlen helyen megtaláljuk azokat a szolgáltatókat, akiknek a szolgáltatásait már eddig is igénybe vettünk. Legyen szó szálláskeresőkről vagy elektronikai termékekről, divatcikkekről.

bonusway cégek
bonusway cégek

Ez tehát egy kvázi online webáruház kereső, ahol mindent megtalálunk egy helyen. A lényeg, hogy az ő weblapjukon keresztül klikkeljünk a kívánt szolgáltató oldalára. Meglepő módon ugyanarra a megszokott szolgáltatói felületre fog minket irányítani a Bonusway, amit eddig is használtuk – tehát nem kell újabb rendszereket megismernünk. A különbség annyi csupán, hogy az eddig megszokott és kifizetett árból kapunk 4-10% kedvezményt. Ha figyeljük az akciókat a fb. oldalukon, gyakran dupla bónuszt kapunk, mint most a hotelscombined ajánlotta a héten a 9%-t.

Mégis hogyan? – Nagyon egyszerűen! A szolgáltatók, akiken keresztül szolgáltatásokat nyújt, kap egy adott százaléknyi részesedést. Ennek egy részét visszautalja a Bonusway részére, aki pedig a mi bankszámlánkra juttatja vissza annak egy részét. Egyszerűen hangzik, ugye?

Ilyen egyszerű lenne az egész? Nézzük csak meg közelebbről. Ha szállást foglalok jövő nyárra, el is utazom és igénybe is veszem a szolgáltatást – ekkor a szálláskereső portál elküldi a Bonuswaynek a jutalékot, amiből kifizetik a Te jutalékod. Remekül hangzik, nemde?

Ha már te is regisztráltál, akkor te is kapsz 1.000Ft-ot minden meghívott ismerősöd regisztrációja után. Tehát a vásárlás és az új tagok után is kapsz pénzt. És ezt nem a másik embertől veszed el, hanem a cég adja neked. Ha többet akarsz megtudni a bonusway-ről, akkor itt olvassál utána.

Nézzünk egy konkrét példát! Mi, utazók, szeretünk különböző szálláskereső portálokat használni. Ha lefoglalunk egy szállást bármelyik kereső oldalon, akkor az visszautal a bonuswaynek. Ebből mi pld. 4%-ot fogunk visszakapni! Elképesztően jó ötlet! Utazunk és még vissza is kapunk a szállás árából. Csak akkor írják jóvá a Bonusway virtuális számlánkon, ha a szállást igénybe is vesszük. Tehát ha lemondod a szállást, vagyis nem fizeted ki, akkor a bónusz 4% sem jár értelemszerűen.

Utazási témakörben tucatnyi szálláskereső portál, autókölcsönző, sőt, még légitársaságok is vannak! Így akár a Qatar Airways által árusított repülőjegyek árából is kaphatunk vissza egy fix pénzt. Nemcsak utazási témából választhatunk, de van itt divat, egészség – szépség, elektronikai cikkek (gondoljunk csak az Apple termékeire!), valamint étel – ital. Sőt még az e-bay is csatlakozott a partnerek közé. A választék tehát gazdag, ne féljünk használni egy jól működő rendszert – kedvezményekért.

A jutalékok elszámolási ideje 2 hónapot vesz igénybe, de ha a szolgáltatást jóval később használjuk, akkor aszerint kerül elszámolásra. Az elszámolás alapja tehát az online bolt visszaigazolása a vásárlásunkról. Lesz tehát egy virtuális számlánk a Bonusway fiókunkban, ahol mindig átlátható módon nyomon tudjuk követni, melyik szolgáltatótól, mikor és mennyit kapunk vissza. Ez nem kriptovaluta, amiről beszélünk, hanem valódi pénz! Ezt a pénzt kérhetjük saját bankszámlánkra, vagy paypal számlánkra. Ha késne a bónuszunk kifizetése, egyszerűen csak felvesszük a kapcsolatot a Bonusway-jel, és ők utána járnak. Nekik is érdekük, hiszen az ő jutalékukról is szó van, nemcsak a miénkről.

Úgyis dönthetünk, hogy a felhalmozott pénzösszeget itt költjük el, s akkor újabb kedvezményes szolgáltatásokat vehetünk igénybe.

Sőt, minden meghívott és regisztrált ismerősünk után a Bonusway jóváír számlánkon 1.000 Ft-ot. Hogyan? Csak meg kell osztanod a megadott linket, és regisztrálnia az ismerősödnek.

A lényeg, hogy miután beléptünk a Bonusway fiókunkba, onnan klikkeljünk foglalási oldalunkra és már igénybe is vehetjük a kedvezményes szolgáltatást.

Természetesen nemcsak utazáshoz ad kedvezményt, de elektronikai cikkek, ruházat, szolgáltatások és 6700 egyéb bolt weboldalához juthatunk el és vásárolhatunk kedvezményesen.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet, és remélem, hasznos volt számodra.

Ha igen, akkor osszad meg másokkal is ezt a posztot, adj egy recommend vagy like szimpátiát, és jó utazást neked is.

About the author

Világlátott, világjárt, jártas a világban, mert világot járt.
Alternatív világjárás, alternatív világlátás.
155 ország, sok élmény, rengeteg tanulság, és végeláthatatlan történetek. Itt a blogomban.

Comments

  1. Rossz tapasztalatom van a Bonusway kapcsán. A max. 1-2 száz Ft-os bónuszokat 2-3 hónap alatt jóváírják, de amikor már ezer Ft-okról van szó (általában szállás, utazás, nagyobb értékű műszaki áru), akkor valamilyen kifogással mindig visszautasítottak. Mielőtt elértem volna az első 3.000 Ft-ot, kb. 2.700 Ft-nál elakadt a bónuszok jóváírása, már 5 hónap is eltelt, de a bónuszaim függőben voltak, holott a megvásárolt árukat már réges-rég megkaptam és ezt visszaigazoltam. Amikor reklamáltam emiatt, érdekes módon egy nap alatt az összes ilyen függő buszomat rögtön jóváírták. Már belefáradtam abba, hogy a vásárlásaim 1/3-ánál valami miatt mindig az igazamat kell keressem, úgyhogy hanyagolom a Bonusway-t

    1. Szerencsére nekem jóváírták.. de tény elég bosszantó hogy nem automatikus..
      de sajnos ez a bankom credit card-os vásárlásaimnál sem automatikus, pedig az a bankom..
      Hát tekintsük úgy mint talált pénz, amiért le kell hajolni..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


*