Új-Zéland tengerpartjai

About the author

Világlátott, világjárt, jártas a világban, mert világot járt.
Alternatív világjárás, alternatív világlátás.
155 ország, sok élmény, rengeteg tanulság, és végeláthatatlan történetek. Itt a blogomban.

Comments

 1. Szia!

  Érdeklődnék az Új-Zélandi motoros túra iránt. Mibe kerülne a túra, a motorbérlést külön kell e fizetni? Milyen motorok közül lehet választani, minden motoros felszerelést vinnünk kel pl. sisak stb, vagy ott lehet bérelni? Szállások hol lennének? Mennyi főtől indulna el a túra és esetleg van e már pontos indulási időpont?
  Előre is köszönöm a válaszod!

  Üdv.: Krisztián

 2. Kedves Gábor!
  Érdeklődöm,hogy a 2018 dec 20-2019 jan. 5-e közötti Új – Zélandi útra,63 évesen csatlakozhatnék, vagy kimondottan fiatalokat vársz? Nagy álmom lenne Új-Zéland, de nem tudok kivel menni.Meg inkább úgymond ” hátizsákos útra mennék ,mint utazási irodán keresztül. Nem tudok autót vezetni, az angol tudásom minimális,és még repülőn sem utaztam.Tehát abszolút szükségem van útitársakra.Európán kívül még nem jártam.Ilyen feltételekkel esetleg csatlakozhatnék a csoporthoz?Kb. mennyibe kerül mindent beleszámítva magyar forintba?
  Tisztelettel várom a választ
  Üdv Szabóné Margit

  1. persze lehet csatlakozni, nagy túrák nincsenek benne, csak pár órás séták, bárki által teljesíthetőek.. elküldtem mailen a részletes bontást és a költségeket.

 3. Hi, érdekelne vagy az Ujzelandi vagy a Vietnami utatok. Idöm van elég , esetleg a burmai dolog is beleférne. Kb. milyen költségekkel kellene tervezni? Tudnál egy kb. költségkeretet mondani? Milyen cuccal kell ezekre a turakra utazni? 50 l-es hátizsak gondolom elèg.
  Köszönöm vákaszod ellöre is.

 4. Szia,

  Érdeklődnék az új-zélandi utad iránt. Mindig is szerettem volna eljutni oda, nagyon szeretek túrázni és nem akarok nagy utazási irodával utazni. Szeretém tudni, hogy mennyibe kerül és hány főtől idul a kaland?
  Köszi
  Kőnig Ilona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*