Guest book

By , 2014. November 23. Sunday 00:46

If you traveled with me, and you have some opinion, feedback, please leave few words in the comment please.

It is good to encourage other people to join me and discover the world together.

Thanks

Gábor

11 Responses to “Guest book”

 1. Éva says:

  Egyébként minden ismerősömnek mondom, hogy milyen szuper idegenvezetőnk volt-ez egy érdek nélküli dicséret !Igazán remekek voltatok mind, a sofőröket is beleszámítva !Ha az iroda kérdöívet küldött volna, Te csillagos 5-öst kaptál volna tőlem is és Zsuzsától is ! Ezt megmondhatod az irodában !!
  Sok szeretettel Éva

 2. Ágnes says:

  Grúziában csatlakoztam néhány napra Gábor csoportjához. Ennyi idő alatt is kiderült számomra, hogy Gábor rutinos utazó, remek szervező és kiváló problémamegoldó. Mindent megtett azért, hogy mindenki jól érezze magát. Nagyon jól ismeri a helyi viszonyokat, embereket.
  Mindenkinek ajánlom, aki nem az utazási irodák kommersz programjaira vágyik.

 3. Orsi says:

  Sziasztok!
  Gábor grúziai útján vettem részt .
  Nagyon jól éreztem magam.Mind a társaság mind pedig a programok szórakoztatóak és változatosak voltak.

 4. Mária says:

  Nagyon örülök, hogy Veled utazhattunk, dupla élményt nyújtott a Veled való utazás, egy rendkívüli és életfelfogásában nagyon szimpatikus embert ismertünk meg Benned, és ez nem csak a világlátásra, hanem teljes emberi lényedre értendő.
  Nekünk ez az út azért is különlegesen fontos volt, mert talán többet nem utazhatunk ilyen messzire.
  Utazás előtt érthetően volt Bennem egy nagy adag görcs, a páromat féltettem, de minden szerencsésen alakult és életünk egyik legszebb élményében volt részünk. Köszönjük!
  Szeretettel üdvözöllek

  Mária

 5. Andrea says:

  Ahogy telik az idő a grúz-örmény út óta, egyre inkább azt gondoljuk, hogy kihúztuk az ötöst a lottón veled, mint idegenvezetővel. Köszi még egyszer minden erőfeszítésed, amit ebbe az útba beleraktál! Andi

 6. S. Andi says:

  Gábor nagy rutinnal bíró utazó, aki minden szituációt megold. Vagy ha nem sikerülne, jön a B, C, … terv.
  Széles a látóköre, érdeklődése, könnyen ismerkedik. Kalandor, így nem lehet unatkozni az útjain!

 7. Lenke, Laci says:

  Kazah, Kirgiz túrán voltunk a Vándorral.
  Azt kaptuk amit ígért, esetenként kicsit többet.Megnyugtató volt higgadtsága,magabiztossága,türelme és tájékozottsága.
  Tetszett, hogy próbált minél közelebb vinni a helyiekhez, a valósághoz.
  Ezért ajánljuk mindenkinek, aki kicsit másképpen szeretne utazni mint a megszokott.
  Nem mindig egyszerűbben nem mindig könnyebben, hanem másként.
  Az útjai ettől szépek, ettől nagyszerűek és életre szólóak…
  Köszönjük.

 8. Lajos says:

  Gáborral jártam Grúziában, ahol olyan áttekintést kaptam az országról, amely minden igényemet kielégítette. Nem tapasztaltam üresjáratot, a Kaukázus gyönyörű hegyeitől a Világörökséget gazdagító 1000 éves kultúremlékig nagyon sok mindent láttunk. A tavaly nyári kirgiz-kazah út pedig életem nagy kalandjai és élményei közé sorolódik. A helyiekkel éltünk, laktunk jurtasátorban, közlekedtünk bérelt terepjáróval és mindent megnéztünk, ami utunkba esett. Gábor mindent megoldott, mindent áttekintett és fő célja az volt, minél többet éljünk át az országok mindennapjaiból és a lehető legtöbbet lássuk természeti szépségeiből. Felejthetetlen szépségű hegyi túrákon barangoltunk kirgiz és kazah tájakon, de láttunk mesés tavakat, tengerszemeket, sivatagot,szurdokot és mindent,ami e vidéket széppé varázsolja. Köszönet a sokszínű élményekért és a szervezésért, túravezetésért, a sok információért. Remélem, utazunk még együtt, akár hamarosan Örményország irányába…!

 9. Szabolcs says:

  Gáborral Grúziát és Örményországot jártuk be. Nagyon tetszik a túravezetési stílusa, minden érdekesség iránt – legyen az társadalmi vagy természetföldrajzi – érdeklődik, illetve meg is osztja azokat az útitársaival. Kiváló a problémamegoldó és alkalmazkodó képessége, a saját kényelmét mindig háttérbe helyezi az utasaiéhoz képest.
  Mindenkinek csak ajánlani tudom az útjait, még én is szeretnék Vele utazni :)

 10. Krisztián says:

  Nekem volt szerencsém együtt utazni Gáborral Pápua Új-Guineában és Indonéziában is. Mivel ez volt az első utam életemben, ezért így utólag nagyon fontosnak látom, hogy jó “szakember” keze közé kerültem.

  Számtalan apró trükköt, praktikumot tanultam, lestem el tőle, amiket aztán a saját utazásom ideje alatt is tudtam hasznosítani. Ha döntést kellett hoznom valamiben, de hezitáltam, akkor csak megkérdeztem magamban, hogy “ebben a helyzetben Gábor mit tenne?”, és már egyből meg is volt a válasz, amit vakon lehetett követni. Remek problémamegoldó, amiben a nyelvtudása is nagyban segíti őt.

  Gábor személyében egy környezettudatos embert ismertem meg, aki a világ kérdéseit holisztikusan szemléli. Mivel érdeklődési köre igen széles, ennek révén a programjai is változatosak. Dagasztottuk a sarat gyémántbányában, látogattunk kulturális rendezvényeket, másztunk vulkánra, voltunk éjszakai expedíción tarsiusokat keresve, sétáltunk rizsföldeken, szóval minden napra kijutott a jóból.

  Nem csak első utazóknak, hanem bárkinek ajánlom Vándorboyt, mert aki vele tart, az az utazás élményein kívül is gazdagodik.

 11. vandorboy says:

  Ide írjatok bátran.
  Vándorboy

Leave a Reply

*

Panorama Theme by Themocracy

Facebook Like Button for Dummies