Digitál Nomád – Eszter Kun – változatos életformák

Digital Nomád
Digital Nomád

Kun Eszter vagyok, változatos életformákról tartok egy beszámolót.

Éltem őserdőben, Carib tengeri szigeten, eco faluban, spirituális közösségben, jelenleg digitális nomádként dolgozom a weben és utazom a világban. Mesélek egy picit mindenről és hogy hogyan is kapcsolódik mindez az úton – ahol maga az út számit és nem a megérkezés:)

10 éve utazok/élek külföldön. 17 évesen utaztam először, Ecuadorba ami gyökeresen megváltoztatta az életemet. Azóta éltem USA-ban, Londonban tanultam antropológiát, Mexicóban Maya Indián kultúrákat, piramisokat, idő- téra összefüggéseit

Digital Nomad - Mexiko
Digital Nomad – Mexiko

kutattam, éltem az őserdőben, Carib tengeri szigeten, eco faluban, spirituális közösségben.

Az elmúlt 3 évben főleg Europában voltam, Ibizán, Portugáliában, Franciaországban – ez alatt az idő alatt belemélyedtem a web rejtelmeibe és új foglalkozásba kezdtem – web design & development.

Imádom amit csinálok. Azóta még szabadabbnak érzem magam, utazhatok és dolgozhatok egyszerre – a két legfontosabb dolog ami jelenleg éltet. Januártól Délkelet-Ázsiaba és Bali-ra indulok mint

Ibiza
Ibiza

első igazi digital nomad utazás:)

Nyáron, szívesen folytatom az elbeszélést, arról hogy mit jelent digital nomádnak lenni? Hogyan szervezhető és végezhető online munka a világ legcsodálatosabb tájairól? Előnyei, hátranyai, hasznos tippek! co-working irodák, bambusz kunyhók, inspiráció, globalizácio, új lehetőségek és távlatok.

http://www.estelastudio.com/ – freelance, hand-made, saját oldal

http://inspiralstudio.com/ – coming soon:):)

About the author

Világlátott, világjárt, jártas a világban, mert világot járt.
Alternatív világjárás, alternatív világlátás.
155 ország, sok élmény, rengeteg tanulság, és végeláthatatlan történetek. Itt a blogomban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


*