vándorboy a pusztában

Előadásomról visszajelzések

Többed magammal tartottam üzlet és utazás témában előadást Dallos Zoltán felkérésére a Lurdy moziban, aki lelkiismeretesen visszakövette a hallgatóság visszajelzéseit. Ilyen válaszok születtek.

Mi a véleményed Csonka Gábor előadásáról? Mi tetszett benne a legjobban? 2018 okt.Más fórumon is szívesen hallgatnám, nagyon megragadott. A legjobban a világnézete és az alázata tetszett.
Ez volt a legjobb, de az üzlethez nem sok köze volt, viszont Gábor utazási tapasztalata tagadhatatlan
Vándorboy előadásán már többször voltam. Kilógott ebből a társaságból, felfelé. Messze övé volt a legélvezetesebb előadás. Szívesen hallgattam volna tovább, akár mások helyett..
A legèrdekesebb előadàs volt, de sajnos a practice dolgokra, tanàcsokra nem volt elèg idő.
Hihetelen előadás volt, órákig tudtam volna még hallgatni. A humora és általa átadni kívánt üzenetek igazán megragadóak voltak.
Keves hangzott el az anyagiakrol. Ertem en, hogy low budget meg minden, de akkor sem volt errol eleg info szamomra. Es nagyon rovid volt, sok betervezett diat at kellett ugrani az idoszuke miatt. Tetszett az, amit meselt a nagymamajarol, hogy a sajat eltunket kell elni es nem masra varni, masnak megfelelni.
Wow, ennyire lehengerlő előadást régen hallottam.
Nagy ívű, filozófikus, érződik a kulturális-tört.-i háttértudás. Izgalmas kérdések az önismeret és az out of box – merjünk leindulni témakörben!
Sok mindent próbált belesűríteni, így a diákat nem volt idő végigolvasni. Tetszett, hogy az utazás kapcsán foglalkozott a belső fejlődéssel, önismerettel is. Nagyon érdekes ember, már régóta készültem őt meghallgatni valahol.
Nagyon tetszett. Lenyűgöző sztorik es világlátás megnyerő humorba csomagolva.
Nagyon jól átjött a felfogás/világkép beli kontraszt Milán előadásához képest. Tetszett, hogy a tapasztalatai mellett a sajá filozófiájából is megosztott. Kár, hogy kicsit rohanós volt a tempó

Illetve volt egy panelbeszélgetés is 2019 szept 12 a Lurdy moziban, ott is meglepően jókat írtak..

Hogy tetszett az este? Mi volt ami pozitív élmény volt? Melyik előadás tetszett a legjobban és miért?
Vandorboy – kotetlen sztorik, erdekes eloadasmod
Nekem elso alkalom volt ez. Szerintem ez egy “mindenbol egy kicsit” volt. Lehet, eleg lenne 4 helyett 2-3 eloado, de melyebben belemenni a temaba, es osszpontositani inkabb a kevesebb tartalomra, es azt melyebben kivesezni. 

Pl szivesebben hallgattam volna Vandorboly-tol 2-3x ennyi eloadast. 🙂
Vándorboy magasan vitte a prímet nálam, de Estelát is jó volt hallgatni. A társaság kiváló volt, legközelebb is ott leszek.
Vándorboy, mert ő konkrétumokat mondott arról, mit csinált és hogy csinálta, a többiek elég reklámízűek voltak, semmi konkrétat nem mondtak
Ez volt az első alkalom, hogy részt vettem a rendezvényen. Nagyon tetszett, hogy egy laza beszélgetős stílusban zajlott le az egész. Amelyik a legjobban tetszett az Görög Ádám előadása volt, mert nagyon lendületesen és összeszedetten tudta átadni az értékes gondolatokat, illetve Vándorboy történetei nagyon inspirálóak voltak.
Nagyon tetszett a közvetlen hangulat, az emberek nyitottsága, és hogy különösebb moderálás nélkül az emberek odamentek és beszélgettek egymással (azt persze nem tudom, ki kit ismert már korábbról). A kapcsolatépítős szünet tök jó ötlet! Nálam a 2 utazós előadás voltak a befutók, mindig inspiráló személyes sztorikat hallani az utazásokról, életről, sőt hatalmas inspiráció löket is!
Nagyon tetszettek az előadások, a hangulat, és az időpontok tartása is. Nehéz “legjobbat” választani, vagy egyáltalán rangsorolni. Mindegyik máshogy volt jó. A jelenlegi élethelyzetemben a leginkább releváns számomra Ádám és Péter előadásai voltak, a legkülönlegesebb pedig egyértelműen Gáboré. Köszönöm ezt az estét! 🙂
Pozitív volt az előadás után pár emberrel és előadóval beszélgetni. Jó volt a büfé. Jó volt megismerni az előadókat. A legjobb Vándorboy volt, mert hiteles volt és pörgős, izgalmas.
Pozitív élményekkel és új gondolatokkal távoztam. Az Estela előadása tetszett legkevésbé, mert nekem túl általános volt, kevés konkrétumot tartalmazott. A többiek előadása mind szórakoztató és informatív volt. A legszórakoztatóbb Vándorboy-é, a leginformatívabb pedig a Görög Ádámé volt számomra.  
Üzlet és utazás előadás

Hm. Köszönöm a sok támogató véleményt, jól esett..

About the author

Világlátott, világjárt, jártas a világban, mert világot járt.
Alternatív világjárás, alternatív világlátás.
155 ország, sok élmény, rengeteg tanulság, és végeláthatatlan történetek. Itt a blogomban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*