About the author

Világlátott, világjárt, jártas a világban, mert világot járt.
Alternatív világjárás, alternatív világlátás.
155 ország, sok élmény, rengeteg tanulság, és végeláthatatlan történetek. Itt a blogomban.

Comments

 1. Hu te bazdmeg ez mekkora ökörség. Azt gondolod, hogy elgondolkodtató, de közben ha van egy kis esze annak aki olvassa, azzonal észreveszi, hogy léírsz dolgokat, amiket próbálsz úgy beállítani mint ha elgondolkodtató lenne, de közben semmi értelme az érvelésednek és hülyeségeket írsz. Arról nem is beszélve, van pár szó amit folyamatosan ismételgetsz, hogy inteligensek tűnj az által, hogy nem az alapszólincset használod. Most elkeserítelek: azt használod! Egyedül neked tűnik úgy, hogy nem. Gondolom egy drogos állat vagy, tekersz egy cigit és leülsz fogalmazgatni…. meg hülyíted a haverjaidat a kibaszott léhűtő életviteled folytatása alatt kreált analfabéta, tróger elméleteiddel… Nem tudom, hogy kerültem egy ennyire elbaszott oldalra, de nagyon nyomasztó 😢

  1. Köszönöm a szofisztikált hozzászólást.
   A preszokratikusok, pld. a szövegben megszólaló Gorgiász is – akiről a fiktív , egyébként utalásokkal teli történetem szól – csak pislogna a pellengérezett és építő jellegű, őőő, hogy is fogalmazzak, odaböfögéseden? A tények nem ismerete nem mentesít a tudatlanság alól.
   Mindig lenyűgöz az az intuitív képesség, hogy akik nem ismernek, milyen határozott képet vizionálnak rólam, karakteremről, szokásaimról, s azt milyen vehemenciával meg is írják. Pont annyit is izgat 0 igazságtartama miatt. Milyen szenvedés szól a kommentálóból!
   Erre mondja a népi bölcsesség, ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*