Sprachenatelier

Nyelvtanulás Berlinben

Figyelem!

Utaznál, de még nem stabil a nyelvtudásod? Tanulnál nyelveket anyanyelvi tanároktól Berlinben?

Mindeközben megismernéd Berlin kultúráját, eljárnál többiekkel esti programokra miközben használod is az élő nyelvet?

Akkor olvass tovább, mert ez a cikk neked szól és értékes nyereményjáték is lesz a bejegyzés végén!


Sprachenatelier

Az utazáshoz szorosan hozzákapcsolódik a nyelvek ismerete és szeretete. Sokakban felmerül, hogy egy nyelvet anyanyelvi környezetben lehetne a legjobban megtanulni, mások esetleg egy utazás kedvéért vágnának bele egy olyan nyelv tanulásába, ami a legtöbb nyelviskolában nem elérhető. A legjobb berlini nyelviskolák között számontartott Sprachenatelier pontosan ezen a két területen remekel; a német kurzusokon résztvevők egyúttal Berlint és kultúráját is megismerik, az egzotikus nyelvek szerelmesei pedig az 50 elérhető nyelv között olyanokat találnak, mint a szuahéli, a japán, vagy éppen a grúz.

A Sprachenatelierben minden nyelvórát anyanyelvű tanárok tartanak kis csoportokban, és az abszolút kezdőktől a folyékonyan beszélőkig mindenki talál fejlődési lehetőséget. A kurzusok időpontjai rendkívül flexibilisek: bármelyik hétfőn lehet kezdeni, és tetszőleges ideig lehet maradni. Folynak intenzív kurzusok délelőttönként és délutánonként egyaránt, félintenzív kurzusok pedig heti kétszer, esténként. A magyar diákoknak különösen vonzóak lehetnek a nyári kurzusok, ahol a tanítás rendje a nyári hetekben érkezők igényére van szabva.

A Sprachenatelierben a nyelvek elsajátításán kívül a kulturális programok is nagy hangsúlyt kapnak. A berlini múzeumok és bárok látogatása, a város felfedezése és a kirándulások a környéken mind szerves részét képezik a diákok életének az iskolában eltöltött idő alatt. A berlini szálláskeresés ugyan nehézkes tud lenni, de a Sprachenatelier ebben is segít a diákjaiknak.

Nézzetek el az iskola weboldalára: https://www.sprachenatelier-berlin.de/en

Német nyelvű kurzusokat itt látod:

Egyéb idegen nyelveket pedig itt.

Milyen kulturális programokon vehetsz részt? Itt látod programjaikat.

Elérhetőségek: Frankfurter Allee 40, 10247 Berlin

Tel.: 49. (0)30. 27 58 98 55

E-mail: office@sprachenatelier-berlin.de

Végül az ígért nyereményjáték, amit az iskola ajánlott fel:

Ha felkeltette az érdeklődésedet a Sprachenatelier, van egy jó hírem: tied lehet egy 20%-os kedvezmény egy tetszőlegesen választott kurzusra. Nincs más dolgod, mint meglátogatni az iskola Instagram oldalát (@sprachenatelier, https://www.instagram.com/sprachenatelier/), bekövetni őket és írni egy kommentet a legutóbbi posztjuk alá, amiben megemlíted, hogy Vándorboytól hallottál róluk. A kommentelők között kisorsolnak egy szerencsés győztest, aki már foglalhatja is a kedvezményes kurzust! Határidő: November 10., vasárnap.

About the author

Világlátott, világjárt, jártas a világban, mert világot járt.
Alternatív világjárás, alternatív világlátás.
155 ország, sok élmény, rengeteg tanulság, és végeláthatatlan történetek. Itt a blogomban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*