Védettségi átverés

Korunk hazugságai sorozat bemutatja:

Védettségi igazolvány. Oltási igazolvány helyett.
A nemzeti átverés rendszere és egy téves biztonságérzet margójára.

Már megint politikusok kijátszanak. Eljátszák. A bizalmunkat.
Minden rendes nép tudja, hogy az oltottság az nem védettség. Elkapjuk a vírust, csak súlyos betegedés nem lesz belőle. Pont.

Egy cikk, statisztikák, oltások, betegek, halottak időarányosan.

No, de ma reggel 3 hét után megkaptam az oltási kártyámat, hát rögvest mentem is a termálfürdőbe. (persze korrekt az lenne, ha a 2. oltás után 2 héttel, de ugye akkor a nyitás csak az orvosokat érintené, azok meg nem érnek rá.
Múltkor lepattintottak a fürdő bejáratánál, mert az orvos által pecsételt igazolás, amin a vakcina típusa is rajta van, születési adataimmal – azt nem fogadták el.
Most pedig hogy a műanyag kártyám megvan, próbálom a jogsimat odaadni mellé, ami ugye minden hivatalos helyen ekvivalens a személyivel – csak ezen kártya esetében nem.

Próbálom a rendszert megérteni, de csak egy közös nevezőt látok, a káoszt.

Az már közhely, hogy a kormány cigánykodása (azért nem írok betyárkodást, mert ott legalább becsület van), hogy tudták, hogy egy miniszter által jóváhagyott vakcina még nem szakmailag elfogadott, de hol van nálunk már a szakmaiság? A korrupció oltárán már régen feláldozták.
Ja hogy a kínaiak nem is akarják, hogy a dokumentáció és honosítás Eu-ban elkezdődjön.

A miniszterünk akarja, mert sikerült a legdrágábban hozzájutni egy vakcinához, ami a legkevésbé hatékony. Itthon parancsra jóvá is hagyják. Ja és azt az időseknek adják be, mert a legkevésbé hatékony. Mondom nemzeti eutanázia program gyanús. Így a nyugdíjakra nem lesz gond. Tudod a 13. havi amit 4 év múlva kapsz meg.
De legalább közbeiktattak egy havert a beszerzésnél, aki milliárdot keresett ezen. Bravó. A nemzeti együtt tolvajlás rendszere.
Persze saját hazug statisztikákkal próbálták menteni a sinofarm hatékonyságát, itt is trükköztek, erről posztoltam is anno Mérő László bejegyzését. Mérő László kiváló analógiát hozott fel vakcinahatékonyság kapcsán.


A számok nem hazudnak!

https://telex.hu/koronavirus/2021/04/27/oltas-vakcinahatekonysag-transzparencia-mok

Ez milyen ötlet. Ott a pont
A vak is látja: Ha drága az életed, Dörmögő Dömötört vagy esetleg Ifjúsági Magazint olvass, ne Életet az éveknek vagy pláne Nyugdíjas Magazint! Hiteles számok hiteles forrásból!
Aki nyugdíjas lapot olvas, azokból többen hallnak meg, mint akik a dörmögő dömötört, vagy ifjusági magazint.
Kormánystatisztika Inkommenzurábilis. Ennyi.

https://telex.hu/koronavirus/2021/04/27/vakcina-hatekonysag-kormany-tablazat-kutatok-szamitasok-megbetegedes-halalozas-halottak-kinai-sinopharm-pfizer

No, mivel ezt már a vakcina vásárláskor is tudták, illetve világelsők vagyunk lakosságarányosan a halottak számában, így a fókuszt az oltottságra irányította a propaganda. Ami semmire nem jó.
Tudod amit védettségi igazolással verifikál.
Persze modernákat lemondtuk, hogy igazoljuk, hogy kell a keleti minden áron. Mármint a te bőröd árán.


Már az 50-es években is képesek voltak ráírni egy ilyen jellegű oltási igazolásra, hogy mivel oltottak. Nekünk a kinai csibészkedés miatt meg sem fordúlhatott a fejünkben, hisz ha EU nem hagyja jóva a keleti vakcinákat, s ott virit az oltási (nem védettségi) igazoláson, akkor fordulhatunk is vissza a határon. Meg is érdemelnénk, hisz hagyjuk ezt az ánokfutást (portyázást) gyalázatot. Milyen jókat nevethetnek rajtunk ott a Sándor Palotában. Amire lesz 300 milliárdjuk, hogy maguknak felújítsák. A Lánchídra meg nem találtak 5 milliárdot, a várból így is jól néz ki. Ja. Nekik első a nép.

A stadion 200 ki tudja mennyi milliárd és a Fudan egyetem 500 milliárd is a népet szolgálja, amit utána alapítványba kiszerveznek, majd eladják. Mint a többit is. Csodás. Mert a bátor 2/3-ad csont nélkül megszavazza. Még covidosan is bemegy a képviselő hogy nehogy megharagudjon rá a főni. No meg a szélsőjobb is hiszen ők csak retorikában mások, a lényegüket tekintve csak narancsok. Hogy ez az alapítványba kivinni, majd zsebre tenni miért nem nekem jutott eszembe? Persze más alapokon nyugszunk. Én békével alszom.

A kinaiaknak eszük ágában sincs egy europai kontrol rendszeren átfuttatni a vakcinájukat, (az oroszok sem törték magukat) mert az kevésbé korrupt, s a számok majd magukért beszélnének a kis hatékonyságról. Már a 3. oltást rebesgetik. Így marad a magyar ügyeskedés, és majd rohangálunk 26 országba Európába, hogy elfogadják az EU-ban nem elfogadottat. Ezt is mi fizetjük, meg isszuk meg a levét. De hányszor még?

Amikor itthon nem fogadják el az orvosi korrekt oltási igazolást, akkor miért is várnánk külföldtől? Cigányok lettünk. A fejétől bűzlik a hal.

Igen hal, mert már 28 ezer fele járunk halottak kapcsán.

Mert nyitunk amikor napi 100 felett a halottak. Bravó. Koccintsunk.

A 27 ezer halott egészségére. Orbán Viktor kiült sörözni egy zsúfolt teraszra. Hogy példát mutasson. Ünneplünk, mert világelsők lettünk halálozásban/ 1 millió fő.

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/9-grafikon-ami-mindent-elarul-arrol-milyen-sulyos-a-jarvanyhelyzet-magyarorszagon/

Amire a kormány replikáz, hogy a külföldi statisztikák csalnak. Naná.

Tehát külföldön csak makk egészséges embereket vitt el a covid a statisztikák és a vezérünk szerint. Értem. Csak pár példa:

https://www.szabadeuropa.hu/…/a-statiszti…/31175471.html

Illetve lehet 2x annyi is, mint elemzők rebesgetik.

Itt tartunk.

S persze mindenki oltassa magát, legalább a rizikó legyen kisebb, ha már a dilettantizmus, a káosz, korrupció és a maffia alá rendelnek minket.

MA kormányszóvivő szerint 13 ezer lélegeztetőgépből 3 ezer áll rendelkezésre. Ja, a többi elromlott?

About the author

Világlátott, világjárt, jártas a világban, mert világot járt.
Alternatív világjárás, alternatív világlátás.
155 ország, sok élmény, rengeteg tanulság, és végeláthatatlan történetek. Itt a blogomban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


*