Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Szaud-Arábia körút

október 21, 2022 - november 7, 2022

Szaúd-Arábia körutazás

A fellebbent fátyol. A TITOKZATOS SZAÚD-ARÁBIA – 17 (vagy 13) napos körutazás az Arábiai félszigeten. Február és októberi indulások.

Eddig igen kevesen látták Szaúd-Arábiát, s csak hírekből ismerték az emberek..

21 érv, hogy miért utazz velem

 

Ha érdekel az utunk, szándékodat jelezzed felét itt az űrlapon.

 

Mivel már többször voltam ott és a térségben is, elég sok túravezetői tapasztalatom van, ideje csoporttal is elindulni. Most megnyílt az ország, ezért elsőként Magyarországon egy körutazást csinálok azoknak akik kíváncsiak erre a különleges desztinációra. 17 napos út, de van egy korábbi kiszállási pont is a 13. napon.

Ha részletesen olvasnád a szaudi programot, klikk ide

Az ország minden szegletét jól bejártam, ezért összetettem egy olyan utat, ahol optimalizáltam a távolságot és a látnivalók sűrűségét. Nehéz feladatra vállalkoztam, mert nem tudom , melyik ujjamba harapjak, mit hagyjak ki.

Utunkat saját bérelt járművekkel tesszük meg, így bármi érdekeset látunk, megállhatunk, fényképezhetünk, beszédbe elegyedhetünk a kíváncsi és segítőkész helyiekkel. Hatalmas élmény az egész út, rengeteg sztereotípiánk dől meg az arab világról, igazi szemnyitogató utazás lesz.

Aki ismer tudja, hogy az én útjaim fárasztóak, intenzívek, rengeteget utazunk, lehetőleg mindent meg akarunk nézni. Ezért csak olyanok jelentkezését várom akik pozitívak, nyitottak, kíváncsiak a kultúrára, bírják a hosszú napokat és nem luxus utazásra vágynak. (Ha arra vágynak, írjanak, csinálok nekik privát utat). Ha ilyen ember vagy akkor írjál csak. Nekem fontos, hogy csapatként menjünk, és barátokként érkezzünk vissza. Ettől lesz felejthetetlen az utazás.

A jelenlegi liberális fordulat Szaúd-Arábiában nem tudjuk meddig tart. Ezért érdemes mielőbb kihasználni ezt a lehetőséget és elindulni.

A vízum nem olcsó 150 USD, de mivel ez friss desztináció érdemes áldozni rá, még kuriózum, még úgy látjuk az országot, hogy a külföldiek felé nagyon kíváncsiak, nyitottak, barátságosak és segítőkészek. Nem tudni meddig lesz ez így, mikor rendeződikvissza.

Az utunk időpontjai: okt 21, dec 22  és tavasz márc 18 lesz.

Időtartama: 13+5 nap   

Létszámunk 8-11 fő, szállodákban leszünk, 2 ágyas fürdőszobás elhelyezés. Saját jármű végig. Étkezés önellátó. Repjegyek: kb. 130 ezer ft, de decembertől lesz közvetlen Wizzair is. Ha sátraznál az is lehetséges, abban az esetben a szállás árával kevesebbe kerül neked az út. A részletes program itt olvasható.

Ha szeretnéd megnézni az előadásomat a Járatlan utakon fesztiválon, akkor találkozhatunk ott személyesen is, ahol mesélek kalandjaimról. A facebook eseményhez ide kattints.

Hosszabbítás lehetséges OMÁN-ba, az Omán út leírását itt látjátok.

Amennyiben érdekel a Szaúdi út, s csatlakoznál hozzánk, akkor írj bátran és elküldöm a részleteket.

Szándékodat ITT jelezzed felém

Miért utazz velem? 

21 érv, hogy miért utazz velem

 

Details

Start:
október 21, 2022
End:
november 7, 2022
Event Category:
Event Tags:
, , ,