Grúzia – Örmény utazás július

Grúzia, Ushguli
Grúzia, Ushguli

Ebben a komplex Grúzia utunkban megvan mindaz, amit látni lehet a korai kereszténység gyöngyszemeiből, változatos építészettel és gyönyörű tájakkal, valamint barátságos emberekkel, érdekes nyelvekkel, kulturális és gasztronómiai élvezetekkel, mindezeket és sok mást ezen az úton mindenki garantáltan megtalálhatja. Változatos programunkban látványos részei az UNESCO világörökség részét képező műemlékek is, de nem csak történelmi városok, várak, kolostorok, templomok, zarándokhelyek, barlang városok szerepelnek ajánlatunkban, hanem tavak, erdők, sivatagi táj, hegyek, gleccserek, hőforrások, és borvidékek meglátogatása is.

Utunk során elmélyedhetünk ebben a Kaukázus színes kulturális egyvelegében, személyesen is megismerkedhetünk a híres grúz vendégszeretettel, mely fontos célkitűzésünk utunk során, s kis szerencsével részesei lehetünk egy népzenei fesztiválnak júliusban, és nem utolsósorban megkóstolhatjuk a helyi konyha remekeit.

Armenia, Noravank
Armenia, Noravank

Hét napos extra programmal várom azokat, akik még többet szeretnének látni a Kaukázus országaiból. A kiegészítő program során folytatjuk utunkat Örményországba, mely a történelem viharainak ellenére megőrizte összetéveszthetetlen egyediségét, kultúráját. Itt, az Ararát szent hegyének árnyékában várják az utazót gyönyörű tájak, hegyek, tavak, ősi keresztény emlékek, hegybe vájt templomok, díszes kőfaragások, és nem utolsósorban a felejthetetlen konyha.

Meglátogatjuk a több mint 2 700 éves fővárost, Jerevánt, UNESCO Világörökség részévé nyilvánított településeket és építészeti emlékeket, kolostorokat, karavánszerájt, erődöt, Stonehenge szerű emlékeket stb.. Kóstolunk világhíres örmény konyakot, fényképezzük az Ararátot, és még sok élmény vár azokra akik a hosszabbítást is választják. A program itt:

https://vandorboy.com/gruzia-korutazas/

https://vandorboy.com/ormeny-korutatas/

Ha csatlakoznál hozzánk, akkor itt jelezzed érdeklődésedet.

Fotók ízelítőnek:

Grúzia képek

Örmény képek

Comments

 1. Üdvözlet!
  Érdeklődnék, hogy ehhez a grúziai túrához kb. milyen és mennyi felszerelésre van szükség, kb. mennyi az összköltsége (költőpénzzel). Mik a jelentkezés feltételei ha lehet egyáltalán jelentkezni.
  Üdv.: Balázs

  1. Felszerelés nem kell, de bakancs, esőkabát, meleg ruha nem árt a hegyekben, mert gleccserekhez és vízesésekhez is elkirándulunk. Végig szállásokon leszünk, de vékony hálózsák jól jöhet. Költségek attól függnek, hogy hányan leszünk, mert kisbuszt kell bérelni sofőrrel, szállások, repjegy.. tehát költőpénzzel együtt 20 nap kb. 300-400 ezer lehet.

 2. Igen, engem is a fenti Balázs kérdései érdekelnek, meg az, hogy van-e életkori maximum?
  Üdv: Judit

  1. Tavalyi utamon 60 felettiek is voltak, a cég (eupolisz.hu) weblapján olvashatóak a visszajelzések.. Úgy írom a programokat, hogy aki nem kirándul, azoknak addig alternatív program lehetőségük van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


*