Járatlan utakon fesztivál, jegyrendelés

Alternativ világjárás, alternativ világlátás
Alternativ világjárás, alternativ világlátás
Helyszín: Müszi, a Blahánál, volt Korvin áruház felső emelete (Somogyi B, u. felöl, a pizzás után 10 méterrel, zöld ajtón be, majd fel 3. em.)

Ezen a felületen lehet rendelni kedvezményes jegyeket, amely regisztrációhoz kötött, dec 12-ig.
Erre azért van szükség, hogy tervezhessük a szórólapok másolását, székeket, az ételrendelés mennyiségét, stb.

Támogatótok:

Turkish Airlines a számozott karszalagokra 15% alap tarifa kedvezményt ad összes járatára, (adókra, illetékekre nem érvényes a kedvezmény), amely az 1000 Út Utazási Irodában váltható be.

Az utazom.com utazási iroda és magazin pedig 10% kedvezményt ajánlott fel a karszalagok után minden aktív kalandtúrájára január 1 – március 31 között ami itt található. Ird be a JARUTAK1 kupon kódot foglalásnál a weblapjukon.

A délutáni szünetben kisorsoljuk a kvíz nyerteseit, akik a The North Face hátizsákjait nyerhetik és vihetik haza 100 ezer forint értékben.  A program nyomtatható változata.

2000 helyett csak 1500 Ft lesz neked a jegy, ha előre regisztrálsz itt.  Egy 500Ft értékű, indiai étel vouchert kapsz ajándékba, mely helyben lefogyasztható.

Itt add meg kontaktodat:

Comments

    1. Érdemes a fenti űrlapot kitölteni, az excellbe rendezi automatikusan, s nem kell nekem egyesével nyitogatni, gépelni.. nagy segítség lenne. Köszönöm, hogy megpróbálod.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


*