Egyedi utak szervezése

Kiscsoportos utazások szervezésével is foglalkozom, illetve családoknak, baráti társaságoknak is szervezek utakat.

Nem találtad azt az utat, amit kerestél vagy az időpont nem stimmel? Írj bátran.
Szeretnél baráti társasággal olyan egzotikus útra menni, ami csak rád / rátok van szabva?
Esetleg munkatársaidat, partnereidet szeretnéd elkápráztatni?
Jó helyen jársz!

Egyedi kívánságokkal, különleges úticélokkal érdemes megkeresni, és személyre szabott programokat alakítok ki az igényeknek megfelelően.

Kérés esetén természetesen levezetem ezeket az utakat, vagy összekötlek a megfelelő partnerrel. A szolgáltatásukban benne foglaltatik a szervezés, szállás foglalás, repülő jegy ügyintézés, vízum intézése, járművek és helyi idegenvezetők leszervezése is.

 

Több mint 90 különböző túrával, több évtized tapasztalattal és alapos helyismerettel a hátam mögött bizonyosan állíthatom, hogy nincs lehetetlen. Pápuáktól Afrikán keresztül bármelyik extrém helyen tapasztalatom van. Kérésedet a saját igényeid alapján megvalósítjuk, legyen az egy hegymászó extrém túra, kalandos kultur vizit, hétvégi kocsma túra, esetleg minden kényelemmel ellátott luxusút. Megmutatjuk azokat a látnivalókat, amiket kérsz, és igény szerint azokat a helyeket, amikről keveset írnak az útikönyvek, vagy nincsen benne.

Pontos tervet és javaslatot teszünk le eléd, hogy ne legyen más dolgod, mint készülni a nagy utazásra csapatod társaságában. Ha szeretnéd, profi idegenvezetőt, sofőrt biztosítunk, hogy ne maradjatok le semmiről és végig biztonságban legyetek. Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, hogy személyre szabott ajánlatot adhassunk.
Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot!

Comments

 1. Szia,szeretnélek megkérni,ha van bármilyen tapasztalatod egy Moszkva-Peking-Hongkong-Laosz-Kambodzsa útról ami végig vonat és busz,hogy segíts.
  Köszönöm

 2. Kedves „Vándorfiú” !
  Kettőnket nagyon érdekelne egy Bpest-Fekete tenger dunai hajóút.
  Évek óta figyeljük az ajánlatokat: a fölösleges pénzkidobáson kívül (meg kell fizetni a Passau-Bp-Passau napokat is) a legfőbb gondunk, hogy sem magyar, sem angol nyelvű utaskísérő nincs.
  A puccos külsőségek nem fontosak számunkra, az ÚT megtétele a vágyálmunk.
  Ha meg tudná szervezni, nagyon-nagyon örülnénk neki! (augustus nem lehet)
  Üdvözlettel
  B. Attiláné

 3. Üdvözlöm

  Engem Mo.-Egyiptom utazàs èrdekel,de nem a szokàsos túrista uta,hanem ismeretlen vàrosok ès az emberek hètköznapjai.
  Köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


*