Jegyrendelés kedvezménnyel, ápr.12. járatlan utak fesztivál

Sziasztok

Köszönöm, hogy részvételeddel is támogatod az eseményt. A jegy árából adunk 500 Ft-nyi kedvezményt azaz 2500Ft lesz azoknak akik itt regisztrálnak. Továbbá az Atma center 500ft értékű vouchert ad ajándékba a jegyek mellé.

Ezen a felületen lehet rendelni kedvezményes jegyeket, amely regisztrációhoz kötött, április 10-ig. Űrlap lent.

Erre azért van szükség, hogy tervezhessük a megjelenők száma arányában a szórólapok másolását, székeket, terembeosztást, az ételrendelés mennyiségét, stb.

Lesznek támogatóitok: pl. minden résztvevőnek egy mogyarországi 4 napos nyaraláshoz kedvezmény itt. Az utazási kvíz megfejtői között North Face ajándékokat sorsolunk ki megint, illetve Utazom.com ismét ad 15% kedvezményt útjaiból, illetve CitySIM kártyát lehet kedvezménnyel kapni, s a Rolitúra is felajánlott két -kétszemélyes utakat, a Hohe Wand utat, s Riegersburg utat, s ki is sorsolunk belőlük a kvíz kitöltői között. Egy CitySim kártyát a legjobb előadó kap ajándékba, amit a közönségszavazatok döntenek el.

Amennyiben anyagi nehézségek miatt nem tudnál jönni, kérlek írj nekem. Lehet önkéntesként is segíteni a fesztivál ideje alatt, vagy a szervezésben. Pl. lesz gyereksarok, ha vállalsz 2-3 órát gyerek vigyázóként,  szponzorokat találni, vagy installálni infókat, képeket,  ha fel tudsz videóra venni pár előadást, weblap készítés,  kellene teremfelügyelő (segíteni a laptopok beüzemelésénél, info pultnál eligazítani az embereket, stb.)

Helyszín: Müszi, a Blahánál, volt Korvin áruház felső emelete (Somogyi B, u. felöl, a pizzás után 10 méterrel, zöld ajtón be, majd fel 3. em.)

Ezt kérlek töltsed ki:

Comments

    1. Pár nappal a feszt előtt küldök emlékeztetőt. A helyszínen vehetitek át a jegyet.. 2500 Ft lesz előre láthatólag.. még egyeztetés alatt a dolog.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


*