klubradio logo

A klubrádió elhallgattatása politikai döntés volt-e?

Közvélemény kutatnék.

Szerintetek a klubrádió elhallgattatása politikai döntés volt?

10 évvel ezelőtt már felszámolták a vidéki városokban a frekvenciájukat. Most arra hivatkozva nem kaptak továbbsugárzásra frekvenciát, mert 2x nem adták le időre a zenei listát a médiahatóságnak. A mesterien ördögi a dologban, hogy amikor ez történt, még nem volt határidőhöz kötve a leadása. A médiahatóságban 100%-ban csak kormányoldali emberek ülnek, holott rendszerváltáskor még plurális volt. S erre hivatkozva nem kaptak frekvencia hosszabbítást.

Korábban az volt törvényben, hogy amíg nem osztják ki a frekvenciát, addig lehet használni. Ezt a törvényt is gyorsan megváltoztatta az ördögi 2/3 így már ehhez sem volt joguk. Amikor az ellenzék a parlamentben erre törvénymódosítást kért, a 2/3 meg sem jelent, jelezve, hogy őket akarják elhallgattatni. S utána már törvényileg is ellehetetlenítették a jogvédelmüket, jogorvoslatukat.

Az ítéletről a weblapjukon a klubradio.hu oldalon itt a 16. perctől halljuk az ügyvezetőjüket beszélni. Illetve a Canossájukról itt kigyűjtve egy linken.

A telex összefoglalója pedig itt olvasható Mivel neten még sugározni fog, ezért a fb. oldalukat kedvelheted , ha szimpatizálsz velük.

6-7 kérdésem lenne a rádióhallgatási szokásaitokról.

A válasz elküldése után feljebb a lásd korábbi válaszokat linken kiadja a diagrammokat.

Ha nem látod az oldalon, akkor itt is nyílik a vélenykutatás itt, 4-6 kérdés

About the author

Világlátott, világjárt, jártas a világban, mert világot járt.
Alternatív világjárás, alternatív világlátás.
155 ország, sok élmény, rengeteg tanulság, és végeláthatatlan történetek. Itt a blogomban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


*