Fesztivál önkénteseink visszajelzései

Minden fesztiválunk szervezésében fontos segítség az önkéntesek résztvétele. Ezen a linken lehet jelentkezni hozzánk.

Akik pedig voltak, azokat megkérdeztük, hogy érezték magukat.

Olvassátok a Járatlan utakon fesztivál önkénteseinek feedbackjei.

Mi volt a legjobb és a legrosszabb élményed önkénteskedéskor?

Sok sok éve veszek részt önkéntesként a JUFon, nem tudok kiemelni konkrét élményt az egész hangulatát, résztvevőit imádom:-)

Az előadások és a bulik a legjobbak. A takarítás és a büfé megszervezése a nehéz.

2019 novemberin voltam. A legjobb az önkéntesek és vendégek kedvessége, jófejsége, igazából negatívra nem emlékszem. Azt hittem, hogy majd nagyon zsúfolt lesz a rendezvény, de nem így volt:)

9. JUF Legjobb: találkozni az előadókkal, Kellemetlen: kicsi káosz a regisztrációban

2019-ben mindkettőn, legjobb: a közösség és hogy találkozhattam személyesen az előadókkal, legkellemetlenebb: Expon a helyszínek túl messze léte egymástól.

Legalább 5 fesztiválon voltam, de a legkellemesebb mindig az utazók által teremtett légkör volt, a hozzám hasonló gondolkodású emberek társosága; a legrosszabb a fáklya klubos 2019~es feszten volt, ahol az usa-rol tartott reklám jellegű előadást vmi influenszer srác, aki baromira nem illet oda. Gyakorlatilag végig arról beszélt, hogy milyen étterembe költsük el a pénzt, magát promózta.

A legutóbbi két feszten. Imádtam a csapatot S az összetartást. 🙂 Kellemetlen talán a zsúfoltság.

2018. nov: Camino Steve elöadása volt a legjobb élmény, és a hideg szél az info pultnál a legrosszabb 2019. nov: kerekasztal (nöként egyedül utazni – ahol az egyik paneles voltam): jó csapat és öszinte kérdések, szuper volt! legrosszabb… a székeket pakolni 😛

2020-ban voltam és talán 2019 tavasz vagy 2018 őszin. A legjobb élmény a feladatokat illetően az volt, hogy volt egy fix feladatom a beengedésnél, de mindenféle másban is tudtam segíteni, ha a jegyeknél voltunk elegen. Kellemetlen: egy megoldott helyzet jutott eszembe, amikor valakinek nem működött a laptopja és végül az enyémet használta az előadó. Egy másik pedig amikor nem működött a prezi és egyesével kellett a képeket léptetni a beszélgetés alatt, ahelyett, hogy ment volna magától. A társaság mindig szuper, jó hangulatú, érdeklődő, segítőkész. A problémamegoldásból mindenki ötös.

2020-ban. Legjobb, hogy fantasztikus embereket ismertem meg, akik segítőkészek, befogadóak,jó humorúak voltak. Nem tapasztaltam kellemetlen dolgokat.

2018-19-20 legjobb: hangulat, csillogó szemű emberek, Nike attitűd legrosszabb: Fáklya, büdös terem

2016 és 2017ben voltam. Jó kis közösség volt, új ismerősökre tettem szert és 1-2 érdekes előadást is meghallgathattam, mint magashegyi túrázás, digitális nomádság.

2019: Rossz: tétlen várakozás péntek este Jó: csokis brownie 2018: Rossz: székpakolás kevés emberrel péntek este nagyon sokáig Jó: ott lenni

2020as Expós fesztivál: szuper volt betekinteni a kulisszák mögé, az előadók is klasszak voltak… neg: sajnos nem tudtam végig kint lenni, a back stage szoba kaotikus volt. A vetítővászon zsákja meglett?!

8, 9., X. JUF

Nagyon szeretek olyan emberek között lenni, akiknek hasonló érdeklődési körük van, beszélgetni, meghallgatni a történeteket. Egy ilyen alkalom, közösség az egyik legjobb erre, szeretném ezt támogatni a munkámmal is.

Ha volt is rossz élményem, az múlt homályába vész. Jó meg olyan sok van h nem tudok választani…

Legjobb: túl sok, nem tudok választani. Legrosszabb: Fáklya klub, büdös szoba

About the author

Világlátott, világjárt, jártas a világban, mert világot járt.
Alternatív világjárás, alternatív világlátás.
155 ország, sok élmény, rengeteg tanulság, és végeláthatatlan történetek. Itt a blogomban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


*