‘Sponsored Video’ wifi kereső kutyák

Aki még nem látta, annak már csak pár napja van megnézni a videót, mellyel engem támogatsz. Csak egy  klikk neked.. S nyaralás alatt miért legyél Wifi nélkül!!? Itt egy unortodox mgoldás a T- mobil hátterével:
‘Sponsored Video’ wifi kereső kutyák. Vicces videokat tesznek ki, mint ez:

  Ha magyar feliratot szeretnél, jobb alul van a cc és ott a megfelelő nyelvet kiválaszthatod. Mindenesetre most Magyar Telekom-ék kijöttek egy reklámkampánnyal, ahol az utazz és netezz külföldön ajánlatait promotálják vicces formában. Nem kell keresni netet, nem kell különböző praktikákat alkalmazni, hogy wifi-t találjatok, mert mindenkinek kéznél van a telefonja, s külföldön is használhatod mobilodat. Ráadásul napi 2 euróért. 
A díjcsomag a világ közel 100 országában igénybe vehető: Díjak és forgalom Napi díj 690 Ft Benne foglalt napi roaming adatforgalom 10 MB Túlforgalmazási díj 0 Ft.
Rendeld meg SMS-ben! Küldd el a +SURFS kódot a 1430 -ra.
Külföldön javasoljuk az SMS használatát, ilyenkor küldd a kódot a +36 30 3444 888-as számra. Rendeld meg Travel & Surf alkalmazással! Az adatdíjcsomagokat a Travel & Surf alkalmazásunkkal tudod könnyedén aktiválni iPhone-on vagy Android mobil operációs rendszerű okostelefonodon. Nos kb. ennyiről szól, s kellemes nyarat kívánok.

“This post has been sponsored by Magyar Telekom,

but all thoughts are our own”   Hajrá

Az ötlet a mexikoi arcoktól jött, amit itt is meg lehet nézni Travel & Surf website Telekom on Facebook José’s Wi-Fi Dogs Website

About the author

Világlátott, világjárt, jártas a világban, mert világot járt.
Alternatív világjárás, alternatív világlátás.
155 ország, sok élmény, rengeteg tanulság, és végeláthatatlan történetek. Itt a blogomban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


*