A 3. fesztiválról, a volt előadóink véleménye

A 3. fesztiválról, a volt előadóink véleménye csokorba szedve:

Nagyon jó volt, nem gondoltam volna, hogy ilyen sokan eljönnek az előadásomra. Sokan nem is fértek be a terembe.

Király volt! Köszi a meghívást!

Nagyon klassz volt, jó előadásokkal, várom a következőt 🙂

jó volt. (a termek sokszor kicsik, esetleg lehetne elővételbe is jegy vmennyiért olcsóbbért, h kb. lehessen tudni a nézőszámot; minden előadóterembe egy állandó szervezőt, aki végig ott van és intézi, követi a dolgokat… most kapásból ennyi, meg sztem ezeket ti is tudjátok)

Nagyon jo kezdemenyezesnek tartom

„A lehető legjobb véleményem van, nagyon jó hangulat, szimpatikus emberek, érdeklődés, jó kommunikáció, nyíltság – és szinvonalas előadások…amin szeri tem változtatni kell, az a helyszín – ezer embert már nem tud komfortosan kiszolgálni a Müszi, több ismerős nem fért be a kiválasztott előadásra, és többen kicsit nehéznek találták – főleg nők hogy egyes előadás után nahyon hosszan kellett várakozni a mosdóba-jutásért…ezek apró dolgok, de ha ilyen mértékben fejlődik a fesztivál, akkor a következő lehet már 1200, vagy 1300 embert megmozdító…

Amúgy gratulálok az egészhez…”

Örülök, hogy ez már a 3. fesztivál és remélem lesz folytatás is. Tetszik, hogy ennyi fiatal érdeklődik a világ iránt. Mint írtam privátba, szerintem kezdi kinőni a fesztivál a Müszi-t. Hiába, kell a hely. 3000 Ft-ért már elvárják az emberek, hogy beférjenek a terembe és le tudjanak ülni.

Szerintem nagyon jó volt, mindenben érződött, hogy sok munka és odafigyelés volt benne. Néha kicsit „sufnituning” jellege volt, de ez szerintem inkább pozitívum, így sokkal közvetlenebb, emberibb volt.

en minden igert tamogatast  megkaptam a szoba onknetese nagyon kedves es segitokesz volt

Nagyon jó volt, remélem lesz folytatása és szívesen segíteném a rendezvényt, ahogy tudom a jövőben is. Akár csak megosztással / hírveréssel vagy akár úgy hogy az Egyesületünk (Ocean Sailing SE) kitalál valami érdekes programot és ezzel színesíti a fesztivált…

elöadóként éltem meg a dolgot, nekem nagyon tetszett.

„Nagyon jó, nagyon szuper, látszik, hogy van igény az ilyenre. 1-2 megjegyzés:

– jó lenne ha lett volna a szervezőkön valami egyen poló, hogy könnyen megismerem őket és tudok tőlük bármit kérdezni,

– számomra sajnos csak ott derült ki, hogy a saját laptop kötelező, eredetileg csak USB-vel készültem, aztán ott derült ki, hogy az nem elég (az előzetes információkból nekem ez nem derült ki),

– a termek befogadóképessége nem volt elég, nézőként több előadásról lemaradtam, mert egyszerűen nem fértem be, vagy az utolsó sorban állva számomra élvezhetetlen volt a műsor,”

Szuper volt – sajnos nem tudtam egész nap kinn lenni, csak este, de remélem majd jövőre pótolhatom ezt is. A moziterem teremfelelősét nem leltem, de a karszalagos lány, Ildi és a barátja, Emil, segítettek a „fénytechnikában” és a helyszín menedzselésében, a közeg, a helyszínválasztás pedig jó volt.

tökéletes szervezés volt, nagyszerű hangulattal

Zsírkirály volt! 🙂 Tényleg nagy volt a tömeg, de ez legyen a legnagyobb bajunk! 🙂

About the author

Világlátott, világjárt, jártas a világban, mert világot járt.
Alternatív világjárás, alternatív világlátás.
155 ország, sok élmény, rengeteg tanulság, és végeláthatatlan történetek. Itt a blogomban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


*