Mediball – tudatos testhasználat utazáskor – László Lilla

Létkerék, Mediball - László Lilla
Létkerék, Mediball – László Lilla

László Lilla vagyok, zenész és Mediball oktató. Ahogy a zene világában is törekszünk a harmóniára, úgy az utazáskor is törekednünk kell a fizikai testünk, s lelkünk összhangjára.

A fesztiválon ezt szeretném bemutatni és megismertetni veletek egy módszert, mozgásrendszert, amely egyben egy nagyszerű játék is – mely segítségükre lehet nekünk Utazóknak testük hatékony karbantartásában, megóvásában.

Járatlan Utakon utazni mindig egyet jelent a komfort-zónánk elhagyásával – így fontos hogy

Mediball - Tai Chi elemekkel vegyítve - László Lilla
Mediball – Tai Chi elemekkel vegyítve – László Lilla

birtokunkban legyen egy természetes és egyben tudatos testhasználat.

Fontos elgondolkodni azon, hogy miközben szabadok vagyunk, és a világban mindenhol otthon vagyunk vajon a testünkben is?

Lakjuk-e teljességgel ezt a testet? Mert nélküle nem lehetséges utaznunk, barangolnunk a kinti világban – és szerintem fontos hogy sokáig rendelkezésre álljon, egészségesen, vitalitásban, hogy méltóképp hordozza a felfedező és kutató lelkünket…

Infokép Mediball oktatás - László Lilla
Infokép Mediball oktatás – László Lilla

Szeretnék bemutatni egy olyan mozgásformát, mely hozzásegít minket ahhoz, hogy helyesen használjuk testünket, hogy felébredjen bennünk élő testi intelligenciánk – és mindezeken túlmutatva még lelki és szellemi tartalmaink is megrezdüljenek.

Magam zenész vagyok, zenét tanítoksokat utaztam zenekarokkal, de barátaimmal is utcazenéltem, így utazva be egész Európát.

Jó volt más más embereknek zenélni, előadni, jó volt a zene nyelvén kommunikálni – és valójában minden utazásom emberekhez, tájakhoz, építészeti csodákhoz vitt közel, de eközben mégis egyre erősebben kerestem azt az Utat is, amely önmagamhoz, egy mélyebb önismerethez segít

MEDIBALL felhő - László Lilla
MEDIBALL felhő – László Lilla

Ennek egy eszköze lett számomra a Mediball, amely emberi működésem mélyebb megértésében segített meg, harmóniát teremtve a külső és belső világom közt, segített szinkronba állítani testi, mentális és érzelmi mozdulásaimat.

Minden életjelenség mozgásban nyilvánul meg, minden testi rendeződés tudati, mentális és érzelmi rendeződést is követel – és mindevvel valójában utat nyit egy
spirituális rendeződésnek is… számomra ez a rejtett értelme a Mediball játéknak és mozgásnak – és szeretném mindenzt megosztani az emberekkel…
Van itt videó, hogy lássátok miről van szó.

 Illetve ha ki szeretnétek próbálni, akkor

medimediball
medimediball

itt vannak információk

About the author

Világlátott, világjárt, jártas a világban, mert világot járt.
Alternatív világjárás, alternatív világlátás.
155 ország, sok élmény, rengeteg tanulság, és végeláthatatlan történetek. Itt a blogomban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


*