jaratlan_utakon_szombat plakát

X. JUF (Járatlan utakon fesztivál) részletes programja

2 napos rendezvényünk idén febr 29 hétvégéjén kezdődik 10-18 a Hungexpo kiállítás területén.

Sikerült 130 fesztivál résztvevőnkkel összeegyeztetni a 93 programot, hogy ne ütközzön. Az előadások, kerekasztal beszélgetések, workshopok és különleges programok órára bontott itinerjét  excellben a linken találod.

A véglegesített változat szép színes plakát formájában itt látható.

A Hungexpón zajlanak a JUF fesztiválunkkal párhuzamos események is: utazás kiálítás, boat show, karaván szalon, blogger corner, Afrika expo, egyéb színpadi programok, mindezeket 1 belépőjeggyel meg tudod látogatni. Azokról a programokról bővebb infó itt.

A kedvezményes jegyek csak online kaphatóak 2400 ft, a link a Fb. eseményünknél  A Hungexpo területén csak kártyás fizetés lehetséges, a bejutásnál is. Viszont ha helyszínen veszed, akkor 2900-ft-ért juthattok hozzá. Gyerek, családos stb. Jegyekről itt, vasúti kedvezményekről itt, behajtásról bővebb infók itt.

Hungexpo-ra febr. 29 és márc. 1 időben érkezzetek, mert ha kocsival jöttök dugó szokott lenni. Érdemesebb vonattal (50% kedvezményt adnak, ha a helyszínen lepecsételteted az 1 útra szóló teljes áru jegyedet, így visszafele nem kell venni jegyet)

A beléptetés idén CSAK a 3-as kapun keresztül lesz! Építkezések zajlanak, egy új vásárváros épül, kevesebb a parkoló, az is 3000Ft kártyával fizetéssel.

Idén az A pavilon bal oldalán lesz a nagyszínpadunk (200 fős). A többi 6 terem a G-VIP (első emelet) és az A2 Galéria (1. emelet).

Térképet itt látod:

Hungexpo térkép utazás kiállítás
Hungexpo térkép utazás kiállítás

About the author

Világlátott, világjárt, jártas a világban, mert világot járt.
Alternatív világjárás, alternatív világlátás.
155 ország, sok élmény, rengeteg tanulság, és végeláthatatlan történetek. Itt a blogomban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


*