Travellina – Gasztro utazás a világ körül – Hol, mit, hogyan együnk?

Travellina a pápuáknál
Travellina a pápuáknál

Travellina – Hogyan válasszunk éttermeket, miket együnk? – a vietnami piacoktól New York Michelin csillagos éttermekig.

Kisgyörgy Éva vagyok, a travellina blog szerzője. 104 országban jártam, és szeretnék mindegyikbe eljutni.

Legszívesebben egyedül utazom, de rázósabb, vagy infrastrukturálisan fejletlenebb országokban kis létszámú, nemzetközi csoportokhoz szoktam csatlakozni. Igyekszem

Travellna  a világban
Travellna a világban

minden országban felkeresni a világörökségeket, mert ezek sokszor nem várt meglepetéssel szolgálnak (néha negatívval, de ez benne van a pakliban:-)

Az utazás nem csak a látnivalókról szól, hanem az emberekről is, akikkel találkozom, no és önmagamról, mert amikor kilépek a hétköznapokból, valahogy minden a helyére kerül. 1995 óta írok blogot, bár akkor ez a szó még talán nem is létezett.

Az első útleírások levelezőlistákon terjedtek, majd az első honlapom 1996-ban rakta össze egy lelkes olvasóm. 2010-ben a weblap új nevet és designt

Brunch-egy-Michelin-csillagos-étteremben
Brunch-egy-Michelin-csillagos-étteremben

kapott, ekkor született a travellina.

Mostanra 6500 fős közösségem lett a facebookon, nagyon elkötelezett, kedves társaság, és a szakma egy Goldenblog díjjal jutalmazott. Időnként más online és print magazinokba is írok cikkeket, elsősorban az origo-ra.

A nagyvilág mellett módszeresen járom Magyarországot is, hiszen itthon is rengeteg látnivaló van, melyeket sokszor nem ismerünk. Ezeket is igyekszem részletesen bemutatni a blogon, mint ahogy másik szenvedélyemet, a kedvenc éttermeimet is.

Gasztro utazások több mint 100 országan
Gasztro utazások több mint 100 országan

travellina.hu

About the author

The most traveled Hungarian

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Facebook Like Button for Dummies