9. JUF feszt. visszajelzései, diagrammok

statisztika fb. event
statisztika fb. event

Sziasztok.

Gondolom érdekel titeket, hogy milyen értékeléseket kapott a fesztivál.

1840 ember jelent meg a 2 nap alatt, nagyon népszerű volt a 3 órás jegy is.

Klikkelj alul képre, majd a széleken látsz nyilakat, ott tudod léptetni az 50+ diagrammot. Az űrlap kérdései itt láthatóak és kitölthetőek, mely után a válaszok diagramjai is láthatóak. A lenti albumban léptethetőek a nyíllal a diagrammok, betettem őket itt egy képgalériába, és ott tudod léptetni a 55 diagrammot.

Mit adott neked a fesztivál?

Egyenlőre gondolat magvakat, bízom benne, hogy lesz alkalmam az előadáson hallott lehetőségeket kipróbálni, alkalmazni, élvezni. Remek élmény volt összességében.

Szélesebb látókört. Ismerősöket

Kedvem lett elmenni Kubába és hegyet mászni a Kaukázuban

Örömet, inspirációt, ismerkedési lehetőséget.

Ötleteket, új információkat.

Sok új élményt.

Kellemes hétvégét, információt,

Illés Adorján előadása olyan őszinte és intenzív érzelmekkel volt tele, hogy mai napig hatással van rám.

Egy tartalmas hétvégét

Találkozási lehetőséget más utazókkal.

Nagyon szeretem, felemelő, ilyen élményeket máshol nem kapok.

Inspirálódtam, és nem csak utazás terén. Nagyszerű embereket ismerhettem meg az előadók személyében, akik rendkívül alázatosak, bátrak és kitartóak, példaként szolgálhatnak mindnyájunknak. Nagyon jól éreztem magam. Köszönöm szépen az élményt! 🙂

Sok inspirációt, lelkesedést!

Inspirációt! Feladom a munkám és, ha nem is egy évre, de elhagyom az országot és utazok!

A Járatlan Utakon Fesztivál a legegyedülállóbb a fesztiválok sokszínű világában. Az előadók -akik már személyiségüknél fogva is élményszámba mennek – a világ legegzotikusabb tájaira invitálják a résztvevőket, megosztva élményeiket, tapasztalataikat.Rengeteg információ, jó hangulat, humoros és gyakran megható pillanatok részesei lehetünk. Én ki nem hagynám, gyertek Ti is!!!

Először is gratula mindenhez amit eddig elértetek, és nagy izgalommal várom a mostani fesztivált hétvégén. Követem az oldalad, meg a csoportban is benne vagyok, és már régóta van valami, ami jár a fejemben. Mivel van egy oldalam, és ott olyan dolgokat szeretnék bemutatni, mint például amit te csinálsz. Hiszek benne, hogy az embereknek több élmény jár az életükben, és ezek az élmények tudnak segíteni építeni az életüket, jobbá, érdekesebbé tenni. Sok kis apró impulzus is megváltoztathat akár egy teljes életet. Csak az emberek nagy része, nem hisz abban, hogy képes, akár egy olcsó, kis utat összehozni, nem gondolkodnak kreatívan. És az ilyen emberek, mint Te, és az ötleteitek, ez a fesztivál, tökéletes impulzus lehet nagyon sok embernek. Elindíthat egy gondolatot bennük, amiből a végén lehet egy út, az útból egy önmagukra találás, és egy jobb életet hozhat végül létre magának. az illető Na, ez jó hosszú lett.

Motivációt és bátorságot ahhoz, hogy én is megtegyem az első lépéseket az álmaim felé, azaz, hogy felfedezzem a világot 🙂

A lényeg, hogy gratulálni szerettem volna , úgy en bloc, de tényleg. Remek előadók,  mindenre kiterjedő szervezés, kiválóan felkészült  előadók,  jó hangulat, teltházas érdeklődés, különleges országok, témák,  a határok feszegetése… Rakonczay előadását végig  nevettem. Nem is gondoltam, hogy ennyire szellemes, jó előadó. A Te előadásod is remek volt, nagyon  fontos dolgokra  fókuszáltál: a más népek  kultúrája, hagyományai,   a fenntarthatóság, szegénység, viselet kultúra ,emberi magatartások, felsorolni sem tudok. Különleges program, és már 15. éve szervezed/szervezitek!!! Remek ember vagy, mindenre nyitott, s  nagyon érzékeny, minden rezdülést érzékelsz, észlelsz, ami az előadásodban is kiderült. 

Minden egyes alkalommal csupa pozitív és inspiráló emberekkel találkozom

feeling, társaság, érdekes jó fej emberek

Én most is igazolást kaptam, hogy miért érdemes utazni, miért érdemes néha néha kiszakadni a megszokott életünkből, akár pár napra is. Ezzel közelebb kerülhetek Önmagamhoz és boldogabb életet élhetek.

Rengeteg bátorságot, inspirációt. És tudást hogyan teljesitsem jobban konyebben a vágyaim.

Az egész fesztivál, a résztvevök és előadók évről-évre megnyugtatnak, hogy nem olyan közhelyes a világ, mint amilyennek tűnik. Jó egy kicsit kiszakadni a hétköznapok Magyarországjából, ezért nekem sokat jelent ez a fesztivál.

Segít eloszlatni a valótlan félelmeimet vallások, emberek, földrajzi helyek ellen.

Egy löketet, hogy az USA-ba el kell menni

Camino Steve nekem új előadó, illetve a hegymászás is. Eddig nem igazán érdekelt, de Yetinek hála már edzek az Everest alaptáborra, Yetivel áprilisban. Ezen kívül nagyon hálás vagyok, ezért a fantasztikus fesztiválèrt a szervezőnek. Vándorboy, köszönöm ezt a fantasztikus 2 napot. Rengeteg idő, energia volt a fesztivál szervezésben és ez meg is látszott. Mind jó volt, de ez a fesztivál volt a legjobb. Köszönöm! 🙂

Gondolatébresztő volt, inspiráló, az élet egészére vonatkozóan. Jó hallani, látni, hogy a világ más részein hogy élnek az emberek, és hogy mindezt olyan emberek mondják el, aki akár Te is lehetnél, én is lehetnék, egy közülünk.

Bátorítást adnak a hiteles előadók. Könnyebb döntenem ha első kézből hallom az infókat. Segît megerősíteni vagy cáfolni a bennem kavargó téves vagy valós gondolatokat az utazás tervezésekor.

Válaszokat olyan kérdésekre is amikről még a fesztivál előtt nem tudtam, hogy vannak.

Inspirációt es hihetetlen sok pozitív energiat.

Rengeteg megoldást, amik közül ha csak párat felhasználok majd, megérte az ottlét. Olcsóbban és tartalmasabban tudok utazni ezután. Rengeteg pozitív, profi életszemléletét megosztó embert hallgathattam. Felért egy hónap utazással kb.

Rakonczay Gábor lelkesedését, beszélgetéseket rég nem látott utazós ismerősökkel

Hazajárok 🙂

Sok érdekes embert, helyszínt

Minden ember, aki ott volt ugyan olyan. A leghíresebb előadó és az érdeklődő néző is tán ugyan azt akarja. Többet látni a világból. A különbség az, hogy valaki megmeri tenni az első lépést, akinek viszont még bátorítás kell, az előadóktól azt meg tudja kapni. Én is ezért a bátorításért voltam ott.

Változatos a program, gyakorlatilag az egész Föld le van fedve. Stílusukban, műfajukban, szerkezetükben sem egyformák az előadások, ez nagyon jó.

Nagyon rendben volt az egész. Sokrétű és színes volt az egész rendezvény, mindenki megtalálhatta a neki tetsző/őt érdeklő előadást. Az előadók szimpatikusak voltak, segítőkészek, szívesen feleltek a kérdésekre vagy maradtak ott még előadás után és a legfontosabb hogy látszott rajtuk, hogy szívesen teszik. Nagyon hasznos egy olyan embernek, aki imád utazni és ezt próbálja a leghatékonyabban kivitelezni. KÖSZÖNJÜK!

Mérhetetlen inspiráció 🙂

sok-sok pozítiv megerősítést, hogy jó dolog világg menni! 🙂

élményt, inspirációt

Jó hangulatot, lelkesedést az utzáshoz és a mindennapokhoz is. Az előadók mind nagyon szimpatikusak voltak és inspirálóak.

Akárhányszor elmegyek a fesztre, mindig megdöbbenek, mennyi érdekes utazó van, milyen élvezetes a szabad, alternatív utazás, és milyen jó helyek vannak a földön. Ez ötleteket ad, bátorít, új utazások gondolatát ülteti a fejembe. Nagyon inspiráló és mindig ismeretben, lélekben feltöltve jövök el.

Jó volt látni a lelkesedést, amellyel az előadók átadták azt a rengeteg infót és tippet, amivel több száz utazónak segítenek. Tetszett a szervezés-lebonyolítás és a sokszínűség. Egyszerűen imádtam, ki nem hagynám a következőt!

Inspirációt.

Kitekintés a világ egyszerre sok-sok helyére; hasznos információk; megnyugtatás és motiválás, hogy nem kell félni a rossz hírű helyektől

Sok jó és használható információt az utazásaimhoz

Feltoltodtem! Csucsszuper volt,nagyon jok voltak az eloadok, temak, oket hallgatva veluk utaztam amerre eppen 🙂 , Mar most varom a kovetkezot februarban, ott leszek 🙂

Sokszìnuseget.

A szokásos (többnyire) szuper előadásokat, és tartalmas beszélgetéseket

Latóköröm szélesedett – más szemszögből sikerült ránéznem a jelenlegi életemre és félelmeimre – mi tart vissza hogy én is backpacker legyek? Erős belső motivàciót is adott utazás / mindennapi élet tekintetèben egyaránt

Inspirációt,bátorítást. 🙂

Inspirációt, jókedvet, új ismerösöket és úticélokat

Feltöltött, várom a következőt

Rengeteg új infó/tanács, új kapcsolatok, hatalmas inspiráció. És persze jó hangulat! Köszönöm a lehetőséget!

Jo hangulat, hasonlo gondolkodasu emberek, motivacio

motivaciot,batorsagot. induljak es csak csinaljam, vegre. KOSZI MINDENKINEK 🙂

Sok új ötletet és jó úti tippeket kaptam, nekem mindig hitelesebb személyes élmények és tanácsok alapján elindulni egy országba mint csupán útikönyvek alapján, ezért olvasok/nézek blogokat is, és ezért járok a Járatlan utakonra is.

Személyesen ismerem Gábort akit nagyon szívesen hallgatnék a fesztiválon. Igazi utazó és előadó. Miatta mentem el, de csak nagyon de nagyon kevés előadó tudta képviselni azt amit ő csinál. Ezért voltam csalódott.

Sok pozitív gondolatot, önbizalmat, nyitottságot, elszállást, hogy máshogyan is lehet élni és nem lehetetlen sok minden 🙂 és mindenre van megoldás. Legyek még nyitottabb és ne feljek dolgoktól vagy ne tartsak másoktól vagy ne érdekeljen az, hogy más mit gondolhat rólam. Azért van mit fejlődnöm 😀 köszi a szervezést!

Jó hangulatot, és hasznos tippeket. Azért jövök, mert tudom, hogy szét fogom magam röhögni a stand up szerű élménybeszámolókon, és utána kérdezhetek még néhány praktikus dolgot az utazóktól.

érdekfeszítő történetek, hasznos infók Köszönöm

Nem érzem magam egyedül itthon sem, jó érzés, hogy léteznek még hasonlóan „nem normálisak” 🙂

Pozitív világlátás, nyitottság, sok alternatív módja az utazásnak, és magának az életnek

Egy közösséghez tartozást! 🙂

Szélesebb rálátást az alternatív utazási módokra.

Egy jó élményt.. azóta is mesélem.. ezek a nyenyecek😜

Lelki inspirációt, bátorítást, egy jó napot 😉

Új impulzusokat, szórakozást, szép és érdekes látványt (a kivetített képek által)

Jó lenne, ha lenne lehetőség létszámlimites workshopról leiratkozni, és fel is lenne hívva az emberek figyelme, hogy tegyék ezt meg, ha nem tudnak elmenni.

szeretem, hogy ilyenkor idehozzátok nekünk az egész világot 🙂 kérlek, tartsátok meg ezt a jó szokásotokat! Már most várom a következőt!

Élményt

Régi vágyam, hogy körbeutazzam a Földet, hogy más kultúrákat, életkörülményeket, világnézetet tapasztaljak. Digitális nomádként erre most lehetőségem adódott. Infót gyűjteni jöttem, és elégedett vagyok az eredménnyel. Amit pluszban kaptam a fesztiváltól, az a vágy, hogy a magashegyi túrázást kipróbáljam. Köszönet Nedeczky Júliának a minőségi előadásért.

Örömet

Jó élményt, szélesebb látókört, bár az sokakra ráférne…

Találkozó régi ismerősökkel, ismerkedés új emberekkel, érdekes, izgalmas, sokszor felemelő előadások, beszélgetések. Mivel szeretem az utazást, ezért ez egy egész hétvégés, tartalmas program.

Előadóakkal, szervezőkkel (önkéntesekkel) személyes kapcsolat, jó beszélgetéseket, újabb inspirációt. Spontán találkozás korábbi útitársakkal.

Részletes visszajelzés

” a helyszin szuper jo, konnyen megkozelitheto, es eleg tagas, sok teremmel ill kozossegi hellyelsok a bejáratnál az ember, akitol jegyet veszelja, mar a bejarat elott, az utcan egy segito kerdezi, hozzatok keszul -e :))) yeah!!!aranyosak a kiallitasok es a nemzetek konyhaja
eloadasok: 8 on vettem reszt, de 2x ennyit, minimum, szerettem volna :(((
1. Dr Mihalffy Balazs: Az iszlam es mai formaiitt jegyzeteltem, mint egy szorgalmas diakrengeteg nagyon erdekes, nekem uj infót mondotteszmeletlen tudassal rendelkezikmivel mostanában sors es végzettel foglalkozom, az kulonosen erdekes volt, mikor meselte, hogy kezdodott az egesz :))es persze siman tovabbadom a tudast!!!
2. Belso utazas, az utazas lelki oldala, az 5 eloadóvalcsak belekostoltunk abba, kinek ez mit jelentett, ,egjott az etvagy a temahoz – ezert is mentem el a 3.ra
3. Baross Panni: Kilepes a dobozbolitt es az elozonel is nem semmi, h mennyire belso dolgokat fednek fel magukbol az emberek…a donteseket megelozo helyzeteket, es mibol mi leszami igen gyakran meg csak nem is sejtheto :))de ezt ismerjük :))
4. Dr Fulep Teofil: Fenntarthato termeszetjarasitt tul feluletes voltam, az 1. szora ugrottamde az ugye nem utazas, hanem masa túrázással kapcsolatban itt aránylag keves uj infót tud meg az ember, de vsz azert, mert a tema eleg nepszeru mindenhol…
5. Workshop, Boros eszter, hosszu tavu utazasinteraktiv volt, mindenki reszvetelevel2 fos csoportokban kerdesfeldolgozas, aztán osszegzes, es egyeni helyzetek kielemzesefo tema a dream utazas – en azert ezen mar tuljutottam :)))es nem is igazan tervezek kb 1 eves tavolletet – bar ki tudja???
6. Gerhat Adam: Azori kalandokreszletes, nagyon informativ, es nekem igen furcsa, h pl egy szigetre csak 1 napot tud szanni……milyen szupereletem van :))))en ha megyek, min 1 hetet szanok ra!
7. Schmidt peter: zarandokut irakon atitt is a kiindulopont remek, hogy alakult ki ez a celo is aztán meglehetosen bevallalos – nem biztos, h ezt igy utanacsinalnam:))baar izgalmas a hely!!!!
8. es a csucs, a top: Marko roland a nyenyecekkelmaga a tema hihetetlenul vonzaz eloadas informativ, kepileg remek, de ez kb mindenki masrol is elmondhatoamit ez a srac tud, az az eloadokepesseg, es a humorerzekolyan helyzetekbe kerult, amikbol kihozta a maximumot – legalábbis a hallgatosag szamaraegyszeruen mindenki elvezte az eloadas minden percettuti, h mindenki sajnalta, amikor vegetert!!!!
szoval, congrat, and just go on like this!!!!!”

About the author

Világlátott, világjárt, jártas a világban, mert világot járt.
Alternatív világjárás, alternatív világlátás.
155 ország, sok élmény, rengeteg tanulság, és végeláthatatlan történetek. Itt a blogomban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


*