Előadásomról visszajelzések

Többed magammal tartottam üzlet és utazás témában előadást Dallos Zoltán felkérésére, aki lelkiismeretesen visszakövette a hallgatóság visszajelzéseit. Ilyen válaszok születtek.

3.) Mi a véleményed Csonka Gábor előadásáról? Mi tetszett benne a legjobban?
Más fórumon is szívesen hallgatnám, nagyon megragadott. A legjobban a világnézete és az alázata tetszett.
Ez volt a legjobb, de az üzlethez nem sok köze volt, viszont Gábor utazási tapasztalata tagadhatatlan
Vándorboy előadásán már többször voltam. Kilógott ebből a társaságból, felfelé. Messze övé volt a legélvezetesebb előadás. Szívesen hallgattam volna tovább, akár mások helyett..
A legèrdekesebb előadàs volt, de sajnos a practice dolgokra, tanàcsokra nem volt elèg idő.
Hihetelen előadás volt, órákig tudtam volna még hallgatni. A humora és általa átadni kívánt üzenetek igazán megragadóak voltak.
Keves hangzott el az anyagiakrol. Ertem en, hogy low budget meg minden, de akkor sem volt errol eleg info szamomra. Es nagyon rovid volt, sok betervezett diat at kellett ugrani az idoszuke miatt. Tetszett az, amit meselt a nagymamajarol, hogy a sajat eltunket kell elni es nem masra varni, masnak megfelelni.
Wow, ennyire lehengerlő előadást régen hallottam.
Nagy ívű, filozófikus, érződik a kulturális-tört.-i háttértudás. Izgalmas kérdések az önismeret és az out of box – merjünk leindulni témakörben!
Sok mindent próbált belesűríteni, így a diákat nem volt idő végigolvasni. Tetszett, hogy az utazás kapcsán foglalkozott a belső fejlődéssel, önismerettel is. Nagyon érdekes ember, már régóta készültem őt meghallgatni valahol.
Nagyon tetszett. Lenyűgöző sztorik es világlátás megnyerő humorba csomagolva.
Nagyon jól átjött a felfogás/világkép beli kontraszt Milán előadásához képest. Tetszett, hogy a tapasztalatai mellett a sajá filozófiájából is megosztott. Kár, hogy kicsit rohanós volt a tempó

Hm. Köszönöm a sok támogató véleményt, jól esett..

About the author

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Facebook Like Button for Dummies